Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA

Spahiji dozvola od Atlante da opet preuzme Makabi

Spahija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
21.06.2017.
u 07:00

Naš bivši izbornik sve je dogovorio s izraelskom sportskom ikonom Makabijem s kojim bi trebao potpisati fiksni ugovor sve do 2020. godine.

Nakon što je tri godine proveo u NBA ligi, kao pomoćni trener u Atlanta Hawksima, sljedeće tri godine hrvatski stručnjak Neven Spahija trebao bi provesti u Euroligi. Jer, naš bivši izbornik sve je dogovorio s izraelskom sportskom ikonom Makabijem s kojim bi trebao potpisati fiksni ugovor sve do 2020. godine.

Da bi se takvo što realiziralo, Spahija je trebao dozvolu Atlante s obzirom na to da je s njima imao ugovor do 2018. godine. Nasreću, Spahiju s glavnim trenerom Hawksa Mikeom Budenholzerom veže i blisko prijateljstvo pa je prvi trener ovog NBA sastava shvatio kakva se prilika ukazala njegovu hrvatskom prijatelju. A riječ je o čvrstom ugovoru po kojem bi zarađivao barem dvostruko više no što je to bio slučaj dok je bio pomoćnik na klupi Atlante.

Inače, Neven je već bio trener Makabija i to u sezoni 2006./2007. kada je bio i prvak Izraela. Uostalom, Spahija je poznat kao trener koji je bio nacionalni prvak u šest različitih zemalja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije