Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mustafa, bousaffa...

Špaco: Znam sve o Anderlechtu, visine i težine svih igrača

Anderlecht trening (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/17
29.09.2010.
u 18:43

- Proučio sam njihovu visinu, težinu, to imam u malom prstu, a moji suradnici su proučili njihovu igru - rekao je Špaco.

Ne može bez šoua proći ni obična presica. Naime, Hajduk je dužan prema Uefinim propisima održati presicu s oba trenera, ali kako su belgijski novinari otkazali dolazak na istup Stanka Poklepovića, onda je rečeno da se presica Hajdukova neće održati. Međutim, predstavnici Uefe inzistirali su da se presica održi pa je Poklepović imao svoje izlaganje, a društvo mu je činio prvi strijelac Ante Vukušić.

 - Je li on kapetan momčadi - tiho je pitao Uefinin izaslanik.

- Kapetan je ozlijeđen - još tiše su mu odgovorili Hajdukovi poslanici.

A Poklepović je ponovno briljirao, objasnio što se promijenilo u odnosu na naše druženje otprije nekoliko sati.

- Promijenilo se vrijeme, sada je malo sunčanije i poslijepodnevno je vrijeme - rekao je Poklepović.

Komentirao je to što belgijski novinari nisu pokazali interes za njegovu presicu.

- Nisu profesionalni - kazao je Poklepović.

Belgijanci kažu da od utakmica s Hajdukom očekuju između četiri i šest bodova.

- To je presmiona ocjena, bez obzira na to što je riječ o Anderlechtu. Možda je njihova prednost u abecedi, Anderlecht je pod "a", a mi pod "h".

Boussafa, ponajbolji igrač Anderlechta, kazao je da mu se najviše sviđa Hajdukov broj deset.

- Ne znam koji je to Mustafa - odgovorio je Poklepović.

Uputili smo ga da je Mustafa predsjednik rukometne federacije, a da se Anderlechtov igrač zove Boussafa.

- A to je onaj mali brzi, hitri, broj jedanaest. A imaju ovog velikog Lukaku, pa i broj 23 je isto visok. Proučio sam njihovu visinu, težinu, to imam u malom prstu, a moji suradnici su proučili njihovu igru - zaključio je Poklepović.

Nakon Špace na scenu je stupio Anderlechtov trener Ariel Jacobs. Boussafa je u Split stigao ozlijeđen.

- Boussafina ozljeda je iznenađujuće dobro - kazao je Jacobs.

Belgijski novinari su od Anderlechtovog trenera tražili da usporedi gostovanje u Splitu s onim u Zagrebu otprije nekoliko godina.

- Usporedba s utakmicom u Zagrebu ne može biti već pri samom pogledu na stadion. Usto, sada se momčadi bolje poznaju. Moji izaslanici koji su gledali dvoboj Hajduka s AEK-om kazali su mi da Hajduk nije trebao izgubiti utakmicu - rekao je Jacobs i podcrtao Vukušića kao najveću opasnost za Anderlecht.

- Neka me zapamte i nakon ove utakmice - dodao je Vukušić.

A Jacobs je zaključio oprezom.

- Hajduk ima prednost domaćeg terena i fanatičnih navijača.

Zanimljivo, obje momčadi trenirale su istovremeno, Anderlecht je trening odradio na glavnom travnjaku, a Hajduk na pomoćnom. Vratar Proto kazao je da ima dojam da je Hajduk jači od Partizana koji je njegovu momčadi izbacio iz kvalifikacija za Ligu prvaka.

Komentara 4

OB
-obrisani-
07:45 30.09.2010.

Špaco: Znam sve o Anderlechtu, visine i težine svih igrača ali oni o meni neznaju skoro ništa što je vrlo čudno jer sam velika trenerska faca na Balkanu..

VO
vojvo
19:38 29.09.2010.

novinari jesu profesionalni samo im se ne sluša ovaj cirkusant

VE
Velikogoričan56
20:22 29.09.2010.

Pohvalno je da je Spaco malo promijenio nacin pripreme za utakmicu, prije Dinama je rekao da nije pogledao nijednu utakmicu i da ga Dinasmovi igraci ne zanimaju, sad je bar nesto naucio, nadajmo se dovoljno da se ne osramote. Iskrene zelje za dobru utakmicu i povoljan rezultat za Hajduk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije