Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mustafa, bousaffa...
Povratak na članak

Špaco: Znam sve o Anderlechtu, visine i težine svih igrača

- Proučio sam njihovu visinu, težinu, to imam u malom prstu, a moji suradnici su proučili njihovu igru - rekao je Špaco.

Komentari 4

OB
-obrisani-
07:45 30.09.2010.

Špaco: Znam sve o Anderlechtu, visine i težine svih igrača ali oni o meni neznaju skoro ništa što je vrlo čudno jer sam velika trenerska faca na Balkanu..

VL
VO
vojvo
19:38 29.09.2010.

novinari jesu profesionalni samo im se ne sluša ovaj cirkusant

VL
VE
Velikogoričan56
20:22 29.09.2010.

Pohvalno je da je Spaco malo promijenio nacin pripreme za utakmicu, prije Dinama je rekao da nije pogledao nijednu utakmicu i da ga Dinasmovi igraci ne zanimaju, sad je bar nesto naucio, nadajmo se dovoljno da se ne osramote. Iskrene zelje za dobru utakmicu i povoljan rezultat za Hajduk.

VL
Avatar dinameze
dinameze
12:10 30.09.2010.

molim sve navijače dinama da ne pale bengalke i ne bacaju petarde ak kojim slučajem netko iz anderlechta zabije gol(iskreno,ali baš iskreno se nadam da neće zabiti ni jedan)???? ej ček malo nešto sam fulao??? ah da to sam čuo petarde u splitu kad je dinamo primio gol u uefa-inoj ligi. ispričavam se navijačima dinama,samo se pitam što to sa nama bi,što je pošlo krivo. SJEĆAM SE TEKME DINAMO-PARTIZAN MAKSIMIRSKOM ŠEĆU TORCIDAŠI SA HAJDUKOVIM DRESOVIMA I NARAVNO NAVIJAJU ZA DINAMO,PJEVALI SU DINAMOVE PJESME SKUP SA NAMA. današnji balavci bi vjerojatno navijali za partizan. iskreno se nadam da griješim ali čitajući raznorazne komentare a i obzirom da imam puno prijatelja u splitu,znam da je ISTINA da se dolje slavi kad dinamo primi gol.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.