Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogled

Špaco, takvu glupost samo Hajduk "more platit"!

Stanko Poklepović
Filip Brala/Pixsell
19.04.2010.
u 19:35

Hajduk će, Špaco, sve platiti i hukanje i baklje i palež, na svojoj prvoj utakmici u Europi, a vi se svima morate ispričati.

Neugodno je kad nekome, tko vam može biti otac, morate reći da vas je razočarao, da se ponaša sramotno. Stanko Poklepović, koji je dosad propagirao viteštvo, ponudio je toliko ružnu priču zbog koje ga i te kako treba biti stid.

Nakon što je iz kupa izbacio Dinamo, ushićen govorio je tko to more platit hvaleći navijače. Koji su zapalili sjedala, bacali baklje, ozlijedili tehničara televizije i vatrogasce. No, tada se Špacu moglo i razumjeti, bio je euforičan zbog slavlja. Ali kako protumačiti da nakon kazne Hajduku brani te navijače. Da mu hukanje i bacanje banana nije rasizam. Cijelom svijetu su banane i hukanje rasizam. Samo njemu nisu.

Stidite se i ispričajte se, Poklepoviću, ispričajte se svima nama koji volimo nogomet, ispričajte se Sammiru, Ettu, Dodu, ispričajte se i Massu Sarru koji je igrao u Hajduku. I bar se malo stidite. Kao što se trebate stidjeti i svojih riječi o Ćiri Blaževiću i Hrvatskoj. Kako ste se stavili ispred trenera koji ima mnogo više trofeja od vas? Ćiro nas je odveo na Euro 1996., na SP 1998. I vama je ta bronca ništa!? Nastupi Hrvatske u Francuskoj vrte se i danas na satelitima. A koja se vaša utakmica vrti na svjetskim programima? Niti jedna.

I da, znate tko "more platit" banane, hukanje, baklje i palež? Samo Hajduk, kad izađe u Europu i kad to isto tako lijepo naprave vaši navijači.

Komentara 9

MI
mitar
20:35 19.04.2010.

Pa nemojte gospon Robert tako,samo BBB prave probleme!?Sami sebi skacete u usta,jer ce oni prestati rasisticki provocirati kada hrvatska policija bude imati ovlasti da reaguje na stadionu marsala tita

KI
kimi2000
22:44 19.04.2010.

Pa ne mogu da vjerujem da neko može takav tekst da napiše.Pa koliko sranja u evropi je napravio vaš jebeni BBB,Ti sebe nazivas nekim ko voli nogomet.Ti toliko volis Dinamo da i ne primjecujes nogomet ali to poštujem ali isto tako nisi za taj posao kojim se bavis jer ovoliku pristrasnost ja nisam do sada nigdje vidio.Što se tiče Ćire mislim da nemas pojma jer je to jedan folirant koji nema veze sa nogometom.Ta bronca je se osvojila na zaslugu nogometasa a moglo je biti mozda i zlato da nije taj isti Ćiro zeznuo sa Prosinećkim.Šta je uradio u BiH sa reprezentacijom,popalio narod i onda prodao utakmicu odluke,

ES
Escudo
19:50 19.04.2010.

Vrlo realan članak,svaka čast Roberte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije