Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk pao u Vinkovicma

Špaco: Momčad ne može nositi teret i ja sam kriv

'24.10.2010.,Vinkovci - 1. HNL, 12. kolo, NK Cibalia - NK Hajduk. Stanko Poklepovic trener HNK Hajduk Photo: Krunoslav Petric/PIXSELL'
'Krunoslav Petric/PIXSELL'
24.10.2010.
u 22:40

Splićani su zadnji poraz doživjeli u ožujku prošle godine, a Mršić je sinoć prvi put pobijedio Hajduk otkako je na klupi Cibalije.

Predstava koju su igrači Hajduka pružili u Vinkovcima jučer više je sličila igri momčadi iz sredine prvenstvene tablice nego momčadi koja je u prvenstvo ušla s ambicijom da osvoji titulu prvaka. Jasno je da Stanko Poklepović nakon poraza (1:2) nije bio zadovoljan.

– Ne mogu ni jednoga od svojih igrača istaknuti da je nešto pokazao. Ipak radi se o mladoj momčadi, koja nije mogla ponijeti ovaj teret, te im ne mogu zamjeriti ništa. I sam snosim dio odgovornosti za ovaj poraz – rekao je Poklepović.

Kao ključni moment utakmice smatra rano vodstvo Cibalije, u 7. minuti, poslije poigravanja Strinića i velike pogreške. Kao razloge za lošu igru vidi i dugo putovanje iz St. Peterburga poslije utakmice Lige Europe sa Zenitom, ali i ozljede te kartone i kazne nekoliko ključnih igrača. Njihova odsutnost bila je vidljiva svih 90 minuta utakmice, ali to ipak ne može biti opravdanje za momčad imena Hajduka.

U isto vrijeme trener Cibalije Stanko Mršić bio je veoma sretan. Pobjeda je njegovoj momčadi donijela četvrto mjesto na tablici, ali i zato što je prvi put pobijedio Hajduka od kada je u studenom 2008. godine preuzeo klupu Vinkovčana.

– Ušli smo u utakmicu hrabro, s tri napadača, što nam se na kraju i isplatilo. Mislim da je Kresinger cijelo vrijeme bio enigma za obranu Hajduka – rekao je Mršić.

Podsjetio je da Cibalia ima šest-sedam igrača manje nego u lanjskoj sezoni, ali i da očekuje bolje i kvalitetnije igre.

– U srijedu igramo kup s Interom. Bit će teško, ali želim da u kupu dođemo do finala. Mislim da preko kupa možemo puno lakše doći do europskih natjecanja nego igrajući u prvenstvu – rekao je Mršić.

stanko poklepović

Hajdukov trener

Dogovorili smo se jedno, ali to nismo i pokazali na terenu. Nisam zadovoljan...

Ključne riječi

Komentara 5

PL
pajo-likota
12:50 25.10.2010.

Cibalia je zasluženo dobila i treba joj čestitat..ali nadam se da će kad tad doć vrime za naplatu dugova Cibaliji i Osijeku...liga će uskoro imat 10 klubova i bit će prilike da ih se pošalje u 2 ligu..HAJDUK ŽIVI VJEČNO

ŽJ
žuja je zakon
12:12 25.10.2010.

Zar nije kriv opet DINAMO za poraz hayduka u Vinkovcima ?

SD
satan da shumsky
15:36 25.10.2010.

pajo patak, cibalija je prošle godine bila bod iza hajduka, ove godine vas tukla, a ti bi njih u drugu ligu? strah te da vam ne otmu drugo mjesto? eeee...nije lako biti drugi, i za to se treba potruditi.. i kad bude 10 klubova opet ćete cmizdriti jer ih ima 10 i da je to mamić izmislio itd... al najjači ste bili sa onom provalom kad ste napali varaždince da su igrali predobro protiv vas...hehehee.. plačivagine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije