Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIČINOVIĆ ODLAZI NA LJETO

Špacin šou u Šibeniku: O kakvom to bunkeru pričate?!

Stanko Poklepović
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/10
05.05.2010.
u 20:24

Trener bijelih ražestio se na novinarska pitanja i pokupio u svlačionicu gdje je nastavio s deranjem.

Nije nakon Hajdukova osvajanja Kupa Hrvatske i pobjede nad Šibenikom od 2:0 (u prvoj utakmici bilo je 2:1 za Hajduk) nedostajalo šokova. Stanko Poklepović počeo je lijepo.

- Osvojili smo zasluženo trofej koji nam je nedostajao pet godina. Sretan sam što sam bio sudionik toga, ozračje na utakmici bilo je lijepo. Naša pobjeda je zaslužena - rekao je Poklepović.

A onda je jedan mladi kolega ispalio "opet ste igrali bunker". I izazvao Poklepovićevu eksploziju.

- Nemojte me to pitati, odmah ću... Kakav bunker, imali smo osam šansi. Ma, pustite me, neću s vama pričati - viknuo je Poklepović, odgurnuo novinare i otišao pred svlačionicu.

Tamo mu je redar počeo govoriti da se smiri, da ne viče.

- Šta ćeš mi ti govoriti - urlao je bijesni Poklepović.

U Hajdukovom taboru vladalo je oduševljenje.

- Ovo je iznad svih očekivanja. Kad se sjetim gdje smo bili u kolovozu. Ovu utakmicu smo pobjedili s lakoćom. Nema opuštanja, čeka nas proslava stotog rođendana i veliki posao - rekao je šef struke Ivica Šurjak.

Čim se spusti zastor na prvenstvo bijeli kreću u rekonstrukciju.

- Vidjet ćemo kome ćemo se zahvaliti, tko će doći. Skoko odlazi u Australiju, to je njegova želja, Ibričić ima odličnu ponudu Rubina - kazao je Šurjak.

A trener? Poklepović je osvojio trofej.

- Kad je Poklepović dolazio rekao je da tražimo trenera. Puno je doprinio ovom uspjehu, sjest ćemo s njim nakon sezone i razgovarati, vidjeti što i kako dalje. Kad završi prvenstvo posao će biti zaključen i onda ćemo sjesti, on je kandidat da nastavi započeti posao - rekao je Šurjak.

Što je s Livajom za kojeg je zainteresiran Inter?

- Livaju ćemo pokušati zadržati, za njega se interesira Inter, ali mi ćemo mu ponuditi profesionalni ugovor što je bilo i prije u planu. U naredna dva dana razgovarat ćemo s njim i njegovim roditeljima i pokušati riješiti taj problem. Tražimo rupe u zakonu da ga zadržimo - kazao je Šurjak.

Predsjednik Joško Svaguša primao je brojne čestitke. Baš je bio razgaljen.

- Nisam ja bitan, želim da ovakvih trenutaka bude što više. Cijeli život pobjeđuje, od firme, do posla, nikad nisam bio gubitnik i elana za nastavak ovog posla mi ne treba - rekao je Svaguša. Najbolji igrač Hajduka Senijad Ibričić pogledao je prema novoj sezoni.

- Volio bih da u Hajduk dođe Zec. I on i Alispahić, njih dvojica bi bila prava pojačanja za Hajduk - kazao je Ibričić.

Hoće li igrati s vama u momčadi? Imate ponudu ruskog Rubina.

- Imam ugovor još četiri godine, ne znam ništa, ne želim razmišljati do kraja prvenstva. Imam ugovor još četiri godine, ako bude dobra ponuda za klub i mene, onda ćemo vidjeti. Neka Hajduk odluči - zaključio je Ibričić.

''Dosta nam je, Mario Tičinović odlazi iz Hajduka ovog ljeta''



Nezadovoljan time što Mario Tičinović nikako ne dobiva priliku za igranje u kontinuitetu, njegov menadžer Damir Štimac najavio je da će mlada Hajdukova nada ovog ljeta napustiti Poljud.

– Dosta nam je, Mario Tičinović iz Hajduka odlazi ovog ljeta. Nema veze što ima ugovor, naći ćemo način da se raziđemo – kazao je igračev zastupnik Damir Štimac.

Komentara 3

JM
ja-ma
21:07 05.05.2010.

Novinar je rekao istinu.Hajduk igra bunker i u subotu protiv Dinama se igrao bunker.Zato i jest utakmica bila negledljiva.Hajduk igra bunker,a na žalost Dinamo nikako da nauči igrati protiv bunkera što je vrlo čudno jer svi protiv njih igraju bunker pa su već trebali naučiti probiti ga nekako.

MI
mitar
10:58 06.05.2010.

Procvetala bela lala xajgyk osvojio kup maršala

MJ
mjurleka
17:57 06.05.2010.

pitajte blažićka za bunker, on je ekspert - isti način igre (Inter kod Barce i Hajduk kod Dinama) je u samo tjedan dana proglasio \"spektakularnim\" \"discipliniranim\" \"koncentriranim\" \"požrtvovnim\" itd te u hrvatskoj inačici (ne uspoređujući kvalitetu igrača) \"dosadnim\" \"neinventivnim\" \"najlošijim ikad\".... pa sad ti vidi, tko je tu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije