Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legenda na klupi irske

Šokota: Trap je kao Ćiro, ima poseban odnos s igračima

'14.09.2011., stadion u Maksimiru, Zagreb - 1. kolo UEFA Lige prvaka, nogometna utakmica GNK Dinamo - Real Madrid.Tomo Sokota sa sinom u Realovom dresu Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
04.12.2011.
u 09:28

Teško je uspoređivati Trapattonija i Bilića, nogomet je danas taktički otišao puno dalje, ne znam koliko je Trapattoni to pratio. Uspio je s Irskom, ali je imao i dosta sreće, k tome i lakšu skupinu od naše.

Giovanni Trapattoni vodio je Tomu Šokotu u Benfici. Šokota se rado prisjetio tih dana.

- Sjajan je to čovjek. Na određeni način usporedio bih ga s Ćirom Blaževićem, ima ono nešto posebno. Ne bih rekao da je posebno velik nogometni strateg, nego ima nešto posebno u odnosu s igračima. Slično kao i Ćiro, zna prepoznati igrača i staviti ga na najbolju poziciju – opisao je Trapattonija Šokota.

Opasnost za Hrvatsku je što Trapattoni ima i dosta sreće.

- Čovjek je došao u Benficu i nakon 11 godina osvojio naslov. Porto je bio najjači, ali je prosuo doma 25 bodova, što je nevjerojatno, ljudi su pogađali stative, prečke, nije im htjela lopta u mrežu. Ali, tko za to danas pita, Trap je donio naslov Benfici.

Ipak ima godina, 72 su mu na plećima, a mi imamo mladog izbornika.

- Ne znam je li star. Nakon Benfice je otišao u Stuttgart, pa su ga najurili, isto tako i u Red Bull Salzburgu. S Ircima je imao sreće i lakšu skupinu od naše. Hrvatska je ipak puno bolja – zaključio je Šokota.

Komentara 1

Avatar double_D
double_D
09:50 04.12.2011.

Trap nije dobar strateg? Pa jbte on je pojam za taktiku i strategiju...catenaccio je njegovo drugo ime. :) Bit će zajbano s Ircima, a Talijane i Španjolce ćemo razbit ka bebice. \\o/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije