Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paraolimpijci

Sokolović i Mizdrak bez plasmana u slalomu

Dino Sokolović
Damir Senčar
18.01.2016.
u 19:57

Dino Sokolović je nakon loše prve vožnje u konkurenciji sjedečih skijaša zauzimao osmo mjesto.

Hrvatski paraolimpijci Dino Sokolović i Damir Mizdrak ostali su bez plasmana u slalomu prvog dana natjecanja Svjetskog kupa u alpskom skijanju za osobe s invaliditetom u talijanskom Tarvisiju.

Dino Sokolović je nakon loše prve vožnje u konkurenciji sjedečih skijaša zauzimao osmo mjesto. U drugoj vožnji se "bacio na glavu" i izletio na sredini staze. Pobijedio je Japanac Taiki Morii.

Damir Mizdrak i njegov vodić Luka Debeljak u konkurenciji slijepih i slabovidnih također nisu završili utrku slaloma. Nakon prve vožnje zauzimali su 11. mjesto, da bi u drugoj izletjeli u prvoj polovici staze. Slavio je Slovak Miroslav Haraus.
U Tarvisiju  prijavljeno je 18 zemalja s ukupno 90 skijašica i skijaša u svim kategorijama. 

U utorak je na rasporedu veleslalom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije