Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELESLALOM

Sokolović 12., a Mizdrak 14. u posljednjem nastupu u Sočiju

Dino Sokolović
Damir Senčar
15.03.2014.
u 13:01

Sokolović je u konkurenciji sjedećih skijaša završio 12. s vremenom 2:43.03. U konkurenciji slijepih i slabovidnih skijaša Midzrak je bio 14. s vremenom 3:42.20

Hrvatski paraolimpijci Dino Sokolović i Damir Mizdrak nastupima u veleslalomu na stazi Roza Hutor završili su na nastup na Zimskim olimpijskim igrama.

Sokolović je u konkurenciji sjedećih skijaša završio 12. s vremenom 2:43.03 što je bilo 10.30 sekundi sporije od pobjednika, Švicarca Christopha Kunza. Prva je to utrka, od četiri na koliko je Sokolović nastupio u Spčiju, da ju je završio.

U konkurenciji slijepih i slabovidnih skijaša Midzrak je bio 14. s vremenom 3:42.20 što je bilo za 1:12.58 sporije od pobjednika, Kanađanina Maca Marcouxa.

>> Kakva šteta! Sokolović imao povijesnu priliku pa izletio sa staze

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije