Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pala u nesvijest

Šokantna snimka: Manijak napao dvostruku osvajačicu Zagrebačkog maratona!

Olivera Jevtić
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/3
12.10.2020.
u 10:19

Bugarski portali u ponedjeljak ujutro donose vijest da su korisnici Facebooka prepoznali napadača i policiji dojavili njegov identitet

Olivera Jevtić, srpska atletičarka koja je dvaput slavila na Zagrebačkome maratonu (2014. i 2018. godine), pala je u nesvijest i zadobila hematom na glavi nakon što ju je u nedjelju u Sofiji iznenada nekakav manijak namjerno srušio na tlo.

Jevtić se natjecala u Sofiji na utrci od deset tisuća metara, a do incidenta je došlo već na samom početku. Srpkinja je nezgodno pala i udarila glavom o tlo, a poslije je i sama kazala da joj je trebalo sat vremena da dođe k sebi.

Bugarski portali u ponedjeljak ujutro donose da su korisnici Facebooka prepoznali napadača i policiji dojavili njegov identitet, a čini se da je i sâm bio jedan od sudionika utrke te je u trenutku napada namjerno sakrio svoj startni broj. 

НАМЕРЕН! БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ! Моля споделяйте! Безпрецедентен случай на агресия на спортно събитие от страна на един...

Objavljuje Iana KarraNedjelja, 11. listopada 2020.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije