Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZUMLJIV GNJEV

Šok za zagrebački sport! Evo "čestitke" iz Grada: Što sad, moramo pogasiti sve i raspustiti djecu?!

Facebook
23.12.2021.
u 12:10

- Svaku kunu "okrećemo" triput, skupljamo donacije i sponzorstva, planiramo i upravljamo brižno, a onda dođu majstori iz GPZ sa svojom matematikom, jer oni to mogu... Bravo!

Zagrebački niželigaš Mladost Buzin našao se u velikom problemu s dolaskom novog računa za plin. Iz kluba su odlučili to podijeliti javno, da se vidi s čime se sport na nižim razinama mora nositi i koliko to nema logike.

- "Zahvaljujemo" Gradskoj plinari Zagreb - Opskrba i Zagrebačkom holdingu na čestitci s novom cijenom plina. Za pola mjeseca cijena je 2700 kuna, a druga polovica, po novoj cijeni, 8100 kuna! Lagano poskupilo... Svaka čast - stoji u objavi na službenoj Facebook stranici te se nastavlja:

- Nema veze što je riječ o sportskom objektu u vlasništvu Grada Zagreba, što smo neprofitna udruga - amaterski nogometni klub, što par stotina djece tu trenira i što sami održavamo i ulažemo u objekt. Klub je stavljen među poduzetništvo, plin je poskupio "malo" i platite... Kakav sport i loptanje. Sve je brutto i netto. Plus i minus u blagajni. S druge strane, čujte, ipak klubu Grad obilato pomaže sa "čak" šezdesetak tisuća kuna godišnje za svoj objekt (što mjesečno doslovno samo struja i voda "pojedu")... To što sad GPZ za mjesec dana s novom cijenom trećinu pokupi! A što ćete... 

 

Dodali su i da se kroz tri godine uložilo oko 150.000 kuna u kompletni objekt.

- Svaku kunu "okrećemo" triput, skupljamo donacije i sponzorstva, planiramo i upravljamo brižno, a onda dođu majstori iz GPZ sa svojom matematikom, jer oni to mogu... Bravo! Sad bi mi valjda trebali pogasiti sve i djecu raspustiti da sjede uz TV? Ili možda povisiti članarinu i ovako iscrpljenim obiteljima koje okupljamo? Tako to ide - pitaju se u Buzinu.

Inače, plin u Zagrebu je za poduzeća poskupio od 1. studenoga ove godine čak tri do četiri puta. To poskupljenje uvedeno je jednostrano prvi put u povijesti, bez obzira na ugovore koji su potpisani s korisnicima. Tko se ne slaže s poskupljenjem, može raskinuti ugovor, ali s obzirom na stanje koje vlada, nigdje na tržištu ne može se naći jeftiniji plin. Privremena mjera bit će na snazi pet mjeseci - do 31. ožujka 2022.

Osim kluba iz zagrebačke Prve lige, zasigurno će biti još nezadovoljnika, što nimalo ne čudi...

Ključne riječi

Komentara 5

CO
coruption
13:13 23.12.2021.

Grinch udara ponovno

KL
Klavocin
18:42 23.12.2021.

Možemo sve može

Avatar Duran Duran
Duran Duran
13:51 23.12.2021.

Je, em treba direktoru i menagerima plinare plače platiti, a odkud, pitam ja vas.....odkud ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije