Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZUMLJIV GNJEV
Povratak na članak

Šok za zagrebački sport! Evo "čestitke" iz Grada: Što sad, moramo pogasiti sve i raspustiti djecu?!

- Svaku kunu "okrećemo" triput, skupljamo donacije i sponzorstva, planiramo i upravljamo brižno, a onda dođu majstori iz GPZ sa svojom matematikom, jer oni to mogu... Bravo!

Komentari 5

CO
coruption
13:13 23.12.2021.

Grinch udara ponovno

VL
KL
Klavocin
18:42 23.12.2021.

Možemo sve može

VL
Avatar Duran Duran
Duran Duran
13:51 23.12.2021.

Je, em treba direktoru i menagerima plinare plače platiti, a odkud, pitam ja vas.....odkud ????

VL
PA
Pahor
12:50 23.12.2021.

Kakva djeca? Kakvi sportski klubovi? Natalitet. Bitna je lova za sedam gej parada godisnje, za lepu radu i druge izmisljene udruge srodne ovima iz muzemo. Lovu trebaju za sebe a ne za nekakve klince

VL
SO
sohnahoakasaa
14:53 23.12.2021.

Kazao je i sjećamo se....stoka sitnog zuba, vragaovi crni, crveni i zeleni, Judine škude. Hm Juda je prodao Isusa pa se od srama objesio ali ovi koji se i sami nude, sami gaće skidaju nemaju snage za čin osim 'podčinjnje'. Glavno da su dole. Manje se umaraju iako im niš nije stano. Sve oni mogu biti jer im je isti cilje. Blago njima jer 'dejstvuju' ne smetano. Al mi bumo ionak pobjednici. Uvek jesmo i budemo. Ili svakom vrstom borbe ili ak nebu imal tko onda bu prirodno. Malo bumo pričekali jer revolucija je uvek proždirala svoju 'decu' i 'odojčad' pa bu i ovu. Mi smo Narod koji od postanka dokazuje da smo od i do vijeke vjekova i tak bude.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.