Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li moguće?

Šok za Hrvata! Španjolci tvrde da novi trener tjera Rakitića iz Barce

Rakitić
Foto: Reuters
1/9
31.05.2017.
u 11:50

Valverde neće mijenjati sustav igre, igrat će s trojicom igrača u vrhu napada jer je trojac MSN nedodirljiv.

Barcelona je prije nekoliko dana i službeno potvrdila novog trenera, a Ernesto Valverde već se bacio na posao. Mrav, kako ga u Španjolskoj zovu, slaže igračku križaljku za sljedeću sezonu i razmišlja o pojačanjima.

Valverde neće mijenjati sustav igre, igrat će s trojicom igrača u vrhu napada jer je trojac MSN nedodirljiv. Kako pišu španjolski mediji, novi trener od uprave nije zatražio mnogo novca za transfere, tek je tražio da se Messiju ponudi poboljšani ugovor, a za sve ostalo će se snaći.

Zbog toga se Valverde sprema na čistku u svlačionici i spreman je prodati nekoliko igrača te tako skupiti novac s kojim bi onda doveo nužna pojačanja.

Diario OK tako tvrdi da su dvije najveće zvijezde koje su na prodaju Jordi Alba i naš Ivan Rakitić. Prema njihovu pisanju, Raketa bi mogao završiti svoju priču u Barceloni jer novi trener želi skupiti novac kojim bi kupio Andera Herreru iz Manchester Uniteda, a kojeg je već vodio u Athletic Bilbau i s kojim ima sjajan odnos. Međutim, za taj mu posao treba minimalno 50 milijuna eura.
Osim njega, Valverde u veznom redu želi Stevena N’Zonzija iz Seville i Manua Triguerosa iz Villarreala. 

Ovakvim napisima iz Španjolske pomalo je teško vjerovati jer Raketa je u Barceloni igrao odlično, miljenik je navijača, a i trojac MSN voli igrati s njim. No kad bi se taj rastanak i dogodio, hrvatski veznjak sigurno bi vrlo lako pronašao novi klub jer su za njega interes iskazivali brojni velikani poput Juventusa, Manchester Uniteda, Manchester Cityja, Chelseaja...

Spomenimo još da novi strateg katalonske momčadi ne kani stati na Rakitiću i Jordiju Albi pa su tako na prodaju i Rafinha, Arda Turan, Paco Alcacer, Denis Suarez...

Komentara 6

PR
prajdali100
14:03 31.05.2017.

Sve je moguce.Raketa ce otici u neki veliki klub i idemo dalje.Barca je inace jako nekorektna.Dani Alves je sve rekao.

DH
dalibor.hren
13:29 31.05.2017.

Možda Valverde kupi Čorića!?

Avatar zagorac2
zagorac2
12:40 31.05.2017.

pa to nema veze sa kvalitetomRakitica ili bilo kojeg igraca, to je ipak razmisljanje menadjera i njegov pogled na momcad i igru koji ne mora biti uspjesan ili neuspjesan ali ako je neuspjesan onda taj menadjer leti na mlazni pogon dok igraci koje je on maknul uspjesno igraju i dalje u velikim i dobrim klubovima i neki postaju jos uspjesniji i vece zvijezde, najbolji primjer je nas Madjukic, Gvardijola ga je maknul i kaj je osvojil ? tako reci nis dok Mandjukic je osvojil i bez njaga svasta i danas je jos veci i bolji a Gvardijola ne vidim da ima sa tim silnim milijunima neki stvarni rezultat i ne verujem da ce ikad stici ili cak priblizit se velicinama poput Marinja ili sir Alexa Fergusona ustvari Mandjukic ne treba vise nis dokazivat ali Gvardiola treba da dokaze da je veliki jer sa Barcelonom koju je on vodio nije trebao biti neki veliki strucnjak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije