Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADA NOGOMETAŠ

Modrić i dalje nedodirljiv, Andrijašević najbolji igrač HNL-a

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
08.06.2017.
u 21:36

- Ovo mi jako puno znači jer je nagrada ostvarena u jakoj konkurenciji Mandžukića, Perišića, Subašića i ostalih - rekao je Modrić.

Petu godinu zaredom izabrani su najbolji nogometaši Hrvatske. Nagrada Nogometaš, koji se do ove godine zvao Nogometni Oscar, održala se u Laubi, a najbolje su birali 207 nogometaša HNL klubova i 25 trenera i članova stručnih stožera.

Najbolji nogometaš petu godinu zaredom je Luka Modrić koji je s Real Madridom osvojio Ligu prvaka i španjolsko prvenstvo.

1/11

- Ovo mi jako puno znači jer je nagrada ostvarena u jakoj konkurenciji Mandžukića, Perišića, Subašića i ostalih. Imamo igrače koji igraju u velikim klubovima pa sam jako sretan i puno mi znači ova nagrada. Ponosan sam i sretan što igram u tako velikom klubu - rekao je Modrić.

Najbolji igrač HNL-a je Franko Andrijašević iz Rijeke, dok je za najboljeg trenera očekivano izabran Matjaž Kek.

Najbolji vratar je Danijel Subašić, dok je nagrada za najboljeg suca otišla u ruke Bruni Mariću. Najbolji mladi igrač je Lovro Majer iz Lokomotive, a igrač Nacionala Tihomir Novak najbolji je malonogometaš u Hrvatskoj.

Izabrana je idealna momčad HNL-a:

Livaković (Dinamo) - Barišić (Osijek), Elez (Rijeka), Lešković (Dinamo), Ristovski (Rijeka) - Andrijašević (Rijeka), Bradarić (Rijeka), Mišić (Rijeka) - Soudani (Dinamo), Futacs (Hajduk), Gavranović (Rijeka)

Komentara 2

Avatar petrolio
petrolio
11:28 09.06.2017.

modrić jest općenito najbolji, ali najbolji igrač HNL-a je uvjerljivo soudani, a andrijašević je izabran samo zato što je rijeka prvak pa su onda pošto poto izabrali nekoga iz tog kluba....to nije korketno jer svi znamo da je soudani najbolji!

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
10:13 09.06.2017.

Andrijašević ispred Soudania, presmješno🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije