Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOGIČAN POTEZ KUSTIĆA
Povratak na članak

Snimka je vrlo kompromitirajuća, pitanje je hoće li Bebek ikada više moći suditi Hajduku

Žurna reakcija HNS-a je logična, predsjedniku Marijanu Kustiću ne trebaju ovakvi skandali nakon što je koliko-toliko uspio stabilizirati odnose s Hajdukom.

Komentari 42

KJ
kjlćllk
07:51 30.09.2021.

Ovo je netko podmuklo snimio bez znanja sugovornika, klasična namještaljka ali i kazneno djelo. Snimljeni bi trebao dignuti kaznenu prijavu. Drugo, meni je kao navijaču nogometne igre dodijalo to konstantno višegodišnje neopravdano negodovanje od strane Hajduka i stvaranje umjetnog animoziteta između dijelova Hrvatske. Realno, Hajduk mora postati bolji klub, stvoriti bolje igrače, igrati bolji nogomet pa će doći i golovi, bodovi i uspjesi. Ovo javno iznuđivanje rezultata i stvaranje negativne atmosfere je više nečitljivo. Prije nekoliko godina upravo na njihovom stadionu dogodila se neviđena sramota koja je rezultirala zabranom utakmica pred publikom hrvatske reprezentacije u trajanju od čak dvije godine, upravo navijači tog kluba su prekidali utakmice europskog prvenstva, stavljali transparente „… sve izgubili“, „vješali“ Modrića koji je sve postigao u životu svojim teškim radom i kojeg je upravo Hajduk prije toga odbacio. A nitko se nije sjetio da bi ustvari trebali biti bolji a da su loši pokazuju i ekstremno loši europski rezultati gdje nema hrvatskih sudaca niti utjecaja. Želim Hajduk koji pobjeđuje i zabija golove, nitko ne želi ovakav Hajduk. Jednostavno, loši su.

VL
DU
Deleted user
07:53 30.09.2021.

Preslušao cijeli razgovor i mogu samo dodati - svaka čast Bebek! Kao drugo ne vidim zbog čega bi on trebao biti suspendiran, ako je netko tajno snimao njegov privatni razgovor u kojem ništa pogrdno ni krivo nije rekao. Posebno me se dojmio dio i kojem konstantira kako se 20 splitskih novinara složilo s njim da nije bilo penala,ali to nemaju muda napisati, tu bi dodao da isto vrijedi i za dobar dio "zagrebačkih novinara"!

VL
DU
Deleted user
07:27 30.09.2021.

A i neka je rekao, rekao je što misli i vjerovatno "istinu", nije niti bitno da li meni on kao sudac ili čovjek odgovara ili ne odgovara lijepo je čuti što netko misli iskreno , lijepo i rijetko....

VL
JF
jfk
08:08 30.09.2021.

Lijepo se Bebek riješio problema za ubuduće, svi suci bi odmah potpisali da ne moraju sudit više Hajduku.

VL
PE
peronja
07:38 30.09.2021.

a što je krivo rekao? ovo je bila ispravna odluka i VARa i suca na terenu. gledam jučer juve i chelsi, puno jači nasrtaji, nema prekršaja. interesantno, puno veće greške na štetu gorice nitko ni ne spominje, jedino je mišković pošteno rekao da je trebalo suditi penal za goricu.

VL
DU
Deleted user
08:52 30.09.2021.

Penal na Livaji nije postojao. Strogo sudački gledajući i gol kojeg je postigao Livaja je upitan (pročitati pravilo o offside - u) ali netko iz VAR-a je odlučio da to gol . Tajno smimljene snimke na sudu nisu dokaz! Nisam pristaša vrijeđanja bilo koga ali novinari su profesija koja često vrijeđa sve oko sebe a najviše zdrav razum prosječnog čitatelja pa ih nitko ne kažnjava.

VL
KA
karlodrago
08:12 30.09.2021.

Bebek je naš jedan od boljih HNS sudaca a ovo što je rekao je potpuno u pravu.

VL
PS
popevke sAm slagal
08:10 30.09.2021.

Molim onda maknuti i sve suce u Dinamovim utakmicama koji Dinamu ne sude nepostojeće jedanaesterce.

VL
SP
spremni0
08:32 30.09.2021.

gol je bio iz zaleđa, penala nije bilo....znamo kako su dolje "objektivni"

VL
HR
Hrabraja
09:04 30.09.2021.

Znači Hajduk godinama vrijeđa HNS i suce, a kada Bebek kaže istinu onda je problem. Pa ovo nema veze sa pameću, ćim su složili malo bolji momčad odmah napad ma suce, seljački pritisak. Da ste tako dobri i da su super suci negdje dalje ne bi ispali od Tobolčara.

VL
IS
istina00
09:07 30.09.2021.

podrška bebeku!

VL
KL
Klavocin
11:27 30.09.2021.

Pa kakva je struka nastala zbog nedosuđenog penala, ni prvi ni zadnji put. Ali bit je od kuda je hajka nastala, iz splita iz hajduka. Ovo je samo nastavak lobira ja, od strane izbornika dalića, saveza, da hajduk bude prvi. Ovo je samo nastavak pritiska na suce za sljedeće utakmice, ali nemaju kvalitetu za proć maltu, a bili bi prvaci, glupost. Što se tiče bebeka sve je dobro rekao, ali zar on nema pravo govorit što.misli,ili samo novinari iz hajduka to smiju. On ima svoj privatni život i smije razgovara o svemu. Na terenu nek sudi i kraj priče

VL
Avatar Bell940
Bell940
09:08 30.09.2021.

Bebek je u pravu, to se ne sudi, komentar je dalje suvišan. Sada treba razapeti suca koji ne sudi u korist nkajduk zbog verbalnog delikta jer je rekao istinu

VL
KU
Kultura
09:03 30.09.2021.

Svi suci kao i sudacka organizacija kao i cijeli nog savez je po budnom paskom mamica i njegovih ljudi. Bruno maric je dinamov covjek a na celu je sudacke organizacije. To medjutim nema veze s tim sto je hajduk kaoo klub i njegovi navijaci najneobjektivniji na svijetu. Bebek je sve tocno rekao. Cinjenica je da hajduk igra katastrofa nogomet i treba poguranac uvijek i cinjenica je da je dinamo od hajduka tri svjetlosne godine.

VL
JO
Joks56
17:16 30.09.2021.

Triba gajduk odma proglasit prvakon i pustit da igra ligu prvaka,euro ligu i konferenckjsku ligu,samo nedaj Bože da naiđe na gziru ili tobol.Uzdravlje!!!!

VL
ZO
Zoran
14:45 30.09.2021.

U P.M.jeste se razgalamili. Nije bitno je li penal ili nije,je li ga svirao ili nije. Nije on loš sudac i mislim da nije bilo namjere i da je bio penal oštetiti Hajduk. Procijenio je kako je procijenio i po tome donio odluku. Kao sudac i osoba koja dijeli pravdu na nogomwtnom terenu NEMA što i NESMIJE komentirati klub kao ni publiku. Njegovo suđenje nesmiju komentirati ni igrači ,treneri,klub pa bi se i on triba tako ponašati. Kako on za prigovore dijeli kazne tako je svojim ponašanjem i zaslužio kaznu

VL
AN
anto9
08:43 30.09.2021.

Sve sami veliki nogometni strucnjaci u sekciji komentara

VL
DU
Deleted user
07:26 30.09.2021.

Ništa se neće dogoditi, tresla se brda rodio se miš, kod nas se nikada nikome nije ništa dogodilo pa neće niti njemu zato slobodno svi spavajte i uživajte u babljem ljetu.

VL
RO
Roko
08:42 30.09.2021.

Bebek u društvu sa Brunom Marićem. Ne treba vam više. Odmah se vidi da tu nešto ne štima. A da je u ovom slučaju Dinamo u pitanju, onda bi se digla hajka na istog suca!

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
07:44 30.09.2021.

Kontakt je bio za dosuditi penal !

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.