Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon meča

Nova smrt zavila u crno svijet sporta: 'Bila si osoba s prekrasnom dušom'

Saeideh Aletaha
Foto: Facebook/Saeideh Aletaha
19.11.2019.
u 10:56

Policija Hampshirea pokrenula je istragu o tom događaju

Svijet borilačkog sporta uzdrmala je tragična vijest. Dvadesetšestogodišnja MMA borkinja Saeideh Aletaha preminula je od posljedica teških ozljeda mozga zadobivenih na FFS priredbi u Southamptonu.

''Nesretna sportašica nakon meča hitno je prebačena u bolnicu, gdje je nešto kasnije preminula'', piše u priopćenju. 

Policija Hampshirea pokrenula je istragu o tom događaju. I FFS organizacija na svojoj Facebook stranici objavila je tragičnu vijest te potvrdila smrt Saeideh Aletaha te izrazila sućut njezinoj obitelji.

''Sigurnost boraca najvažnija nam je. No borci znaju kakav rizik preuzimaju kada ulaze u oktogon. Svi su oni spremni na to da mogu biti ozlijeđeni, ali to se ne očekuje u 99,9 posto slučajeva. Njihovo zdravlje nikada ne zanemarujemo, a tako je bilo u svih dosadašnjih 19 priredbi'', piše u objavi FFS-a.

Mnogi sportaši i kolege opraštaju se od nesretne borkinje: ''Saeideh Aletaha bila je simpatična osoba s prekrasnom dušom'', ''Njezina predanost sportu bila je 110 posto – putovala je kilometrima svaki dan samo zbog treninga''...

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

Komentara 4

OB
ObrenM
11:31 19.11.2019.

Plemeniti sport.

VK
vječni krojf
11:41 19.11.2019.

Obren to i nije sport, to je ispustanje agresivnost i mrznju iz duse.Zar mozemo zvati sportom ono kada ucesnici nakvaseni krvlju izlaze sa scene i zavrsavaju u bolnicama,a gledaoci uzivaju strastveno kada vide krv koja curi iz tih mladih zrtava.

Avatar majkuvam
majkuvam
23:02 19.11.2019.

Godišnje sve više žrtava u borilačkim "sportovima".Ako je to normalan sport,pitam se zašto se ne obnove i odobre gladijatorske borbe.Kakva je razlika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije