Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon meča
Povratak na članak

Nova smrt zavila u crno svijet sporta: 'Bila si osoba s prekrasnom dušom'

Policija Hampshirea pokrenula je istragu o tom događaju

Komentari 4

OB
ObrenM
11:31 19.11.2019.

Plemeniti sport.

VL
VK
vječni krojf
11:41 19.11.2019.

Obren to i nije sport, to je ispustanje agresivnost i mrznju iz duse.Zar mozemo zvati sportom ono kada ucesnici nakvaseni krvlju izlaze sa scene i zavrsavaju u bolnicama,a gledaoci uzivaju strastveno kada vide krv koja curi iz tih mladih zrtava.

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
23:02 19.11.2019.

Godišnje sve više žrtava u borilačkim "sportovima".Ako je to normalan sport,pitam se zašto se ne obnove i odobre gladijatorske borbe.Kakva je razlika?

VL
TI
Tirano
20:51 19.11.2019.

Ima tu "dodirnih točaka"sa sportom! Šve je pokvarilo gledalište "žedno krvi"! Kad je borac u noksutu, niti ruke ne može držati, udarci se nastavljaju bez momentalnog prekida borbe od strane suca, trenera bacanjem ručnika! I tako u knock downu borci više ne osječaju ništa! Tada tu negdje "nestaje sport" već postaje samo nagon za ubijanjem protivnika! Zato bi se moralo mnogo toga mijenjati u tom sportu, a da opet ostane atraktivan i najvažnije "vještina" borca!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.