Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUG U BEOGRADU

Smodlaka: Valjda neće dopustiti grubosti

27.02.2014., Gradski bazen Gruz, Dubrovnik - Triglav jadranska vaterpolo liga 2013/2014., 17. kolo, VK Jug CO - VK Primorje EB. Nikola Janovic.  Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
04.02.2015.
u 08:15

Mi protiv Partizana ne samo da tražimo pobjedu, mi moramo težiti dobroj igri, kaže Jugov pomoćni trener.

Regionalna vaterpolska liga nastavlja se danas 15. kolom, ali sada podijeljena na Ligu za prvaka i Ligu za ostanak. Najzanimljivija utakmica se igra u Beogradu gdje Partizan dočekuje Jug (19.15 Arenasport).

– Koliko god to nekome zvučalo prepotentno, mi protiv Partizana ne samo da tražimo pobjedu, mi moramo težiti dobroj igri. Gledamo li kako se do sada sudilo u Regionalnoj ligi, možemo zaključiti da se neće dopustiti grubosti braniča. Imamo bolesnih i ozlijeđenih igrača pa bi nam odgovarao takav kriterij – istaknuo je Mile Smodlaka, Jugov pomoćni trener.

Ostali parovi - Liga prvaka: Primorje - C. zvezda (17.15, Arenasport), Mladost - Mornar (20.45).

Liga za ostanak: Budva - Medveščak (19), Jadran (S) - Primorac (19.30). 

>>Primorje i Jug uvjerljivi u Ligi prvaka protiv Partizana i Szolnokyja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije