Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNE VIJESTI

Primorje i Jug uvjerljivi u Ligi prvaka protiv Partizana i Szolnokyja

Vaterpolo
Grgo Jelavic/PIXSELL
28.01.2015.
u 22:20

Riječani su slavili kod beogradskog Partizana s 11:7 (3:2, 2:2, 3:2, 3:1), a Jug protiv mađarskog Szolnokyja s 11:9 (4:3, 1:2, 4:1, 2:3).

Vaterpolisti riječkog Primorja Erste banke i dubrovačkog Jug Croatia osiguranja ostvarili su pobjede u četvrtom kolu skupine B Lige prvaka. Riječani su slavili kod beogradskog Partizana s 11:7 (3:2, 2:2, 3:2, 3:1), a Jug protiv mađarskog Szolnokyja s 11:9 (4:3, 1:2, 4:1, 2:3).

Nakon početnog pogotka domaćina, Primorje je napravilo seriju od 3:0 i povelo s 3:1. No, Partizan se uspio vratiti u susret. Riječani su održavali minimalnu prednost, a uoči posljednje četvrtine pobjegli su na dva pogotka razlike. U posljednjoj dionici Riječani su riješili pitanje pobjednika i tako stigli do treće pobjede u skupini.

Primorje je predvodio Sandro Sukno s tri pogotka, a Damir Burić, Petar Muslim i Antonio Petrović dodali su po dva. Najbolji u redovima Partizana bio je Gavril Subotić s tri pogotka.

>> Jugaši na megdan Zvezdi bez Dobuda i Nikole Janovića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije