Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER JADRANA

Smodlaka: Mladost je u krizi, možemo je pobijediti

31.03.2021.
u 12:35

Dva kola prije kraja ligaškog dijela prvenstva te su momčadi poravnate na vrhu s po 33 boda (svi su doživjeli po dva poraza), no jugaši su bili uspješniji u međusobnim dvobojima i s mladostašima i s jadranašima.

Jug je u ožujku odigrao devet utakmica i doživio čak pet poraza što se klubu iz Gruža vjerojatno nikad nije dogodilo. Ljudi bliski klubu jamče da se to sigurno nije dogodilo u posljednja dva desetljeća. Mladost je pak nanizala čak tri poraza u pet dana, što je negativni niz koji se na Savi ne pamti. Što se to događa s dvama najboljim hrvatskim vaterpolskim klubovima? I može li treći iz terceta najjačih, splitski Jadran, iskoristiti situaciju i u prvenstvu se prošetati pokraj umornih i obeshrabrenih gospara i žabaca?

Dva kola prije kraja ligaškog dijela prvenstva te su momčadi poravnate na vrhu s po 33 boda (svi su doživjeli po dva poraza), no jugaši su bili uspješniji u međusobnim dvobojima i s mladostašima i s jadranašima. Ali tko će biti drugi? Odgovor na to pitanje vjerojatno ćemo doznati večeras nakon derbija 15. kola, utakmice između Jadrana i Mladosti u Splitu (početak u 19.30 sati) koja zapravo izravno odlučuje o drugom mjestu. Jadranov trener Mile Smodlaka na tu situaciju ovako gleda:

– Činjenica je da su i Jug i Mladost u krizi, što se najbolje vidjelo na završnom turniru Regionalne lige u Zagrebu. Došao im je na naplatu umor, žapci su ostali i bez Harkova, ali čini se da to nisu jedini problemi. S druge strane, mi jesmo željni trofeja, ali nemamo iskustvo dobivanja važnih utakmica. Lako je dobiti mladostaše u utakmici za treće mjesto jer njima ta utakmica nije značila puno s obzirom na to da su se nadali većem rezultatu, obrani naslova. Ali hajdemo sad pobijediti Zagrepčane kad su oni puno zainteresiraniji za rezultat. Mi zaostajemo i s kvalitetom, ali to može ostati samo na papiru ako odigramo najbolje što možemo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije