Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRESI U TORNJU

Službeno: Jovanović je bivši, a već se zna tko ga mijenja na klupi Cibone

Utakmica 10. kola AdmiralBet ABA lige izme?u KK Crvena zvezda i FK Cibona
Bane T. Stojanovic
08.01.2022.
u 19:54

Kao vodstvo kluba još jednom želimo istaknuti kako smo svjesni situacije i okolnosti koje su predstavljale poseban izazov u vođenju prve momčadi, a zbog čega još jednom ističemo zahvalu dosadašnjem treneru

Zagrebački košarkaški velikan Cibona objavio je kako je sporazumno raskinuo ugovor s dosadašnjim trenerom Vladinirom Jovanovićem. Do raskida suradnje došlo je dan nakon neočekivanog 73-83 poraza od Zaboka u prvenstvu Hrvatske nakon kojega je Cibona pala na omjer pobjeda i poraza 11-5, dok u regionalnoj ABA ligi Cibona trenutačno ima omjer 5-9.

Srpski stručnjak na klupu Cibone stigao je 2. veljače prošle godine.

"Ovim putem želio bih se u ima čitavog kluba zahvaliti Vladimiru Jovanoviću na iznimnom trudu i pozitivnoj energiji koju je uložio u svoj rad kao trener KK Cibona. Kao vodstvo kluba još jednom želimo istaknuti kako smo svjesni situacije i okolnosti koje su predstavljale poseban izazov u vođenju prve momčadi, a zbog čega još jednom ističemo zahvalu dosadašnjem treneru. Želimo mu puno sreće u daljnjoj karijeri te brojne uspjehe i pobjede, koje će svojim trudom i znanjem definitivno postići", rekao je direktor Cibone Mauro Lukić.

Cibona će sljedeću utakmicu igrati već u nedjelju na gostovanju kod Mege Mozzart u ABA ligi, a momčad će voditi dosadašnji pomoćni trener Bariša Krasić.

"Pred nama je niz jakih utakmica i napravit ćemo sve kako bismo svi zajedno podigli razinu kvalitete naše igre. Imamo oslabljen roster zbog brojnih ozljeda, ali vjerujem da će momci koji su na raspolaganju dati sve od sebe. Nadam se da će ova zajednička odluka kojom je došlo do prekida suradnje s dosadašnjim trenerom Vladimirom Jovanovićem izazvati određen podražaj kod igrača te pokrenuti seriju pozitivnih rezultata. Bariša Krašić preuzet će momčad u narednom razdoblju, poznaje dobro čitavu momčad i vjerujem da neće trebati puno vremena za prilagodbu", istaknuo je sportski direktor Marin Rozić.

Ključne riječi

Komentara 3

DM
drazen.muhvic
09:24 09.01.2022.

Bariša je idealan trener za ovakvu besperspektivnu momčad... Ono kada kapetan igra tekmu i žvače kaugumu čitavo vrijeme igre i kada prvi razigravač sa posprdnim smiješkom u kutu usana sluša savjete trenera za vrijeme minute odmora - neprocjenjivo...

RA
radolizem
20:44 08.01.2022.

U Ciboni nema novca, a bit će još i manje. Da se vrate Spahija, Repeša, Aco Petrović, Mirko Novosel, Željko Pavličević - rezultat bi bio isti. Nema novca, a onda nema ni rezultata.

FI
fidel
20:36 08.01.2022.

a šta Rozić čeka???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije