Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osijek

Službeni spiker u Gradskom vrtu nije najavio Šukera: Je l' te nije sram doći?

Osijek - Santa Coloma
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
07.07.2017.
u 12:02

Na tribine Gradskog vrta došao je i Davor Šuker. Predsjednik HNS-a bio je jedan od 4500 gledatelja koji su došli pogledati prvi europski ispit Osječana u novoj sezoni

Osijek se lagano obračunao s andorskom Santa Colomom i izborio drugo pretkolo Europske lige. Momčad Zorana Zekića nakon pobjede u prvom susretu (2:0) u uzvratu je bila još uvjerljivija (4:0). Sljedeći suparnik bit će im švicarski Luzern. 

A na tribine Gradskog vrta došao je i Davor Šuker. Predsjednik HNS-a bio je jedan od 4500 gledatelja koji su došli pogledati prvi europski ispit Osječana u novoj sezoni.

'Ajde da je Šuker našao vremena doći na utakmicu kluba gdje je počeo karijeru. Na tribinama se pojavio bez najave službenog spikera na stadionu, piše na Facebook stranici Bijelo-plava birtija, koju uređuju Osijekovi navijači. 

"Ono kad si tolika legenda svog kluba i grada da spiker na stadionu ne smije ni reći da si došao pogledati utakmicu jer zna koliku bi razinu zvižduka to izazvalo."

Ovo su samo neki komentari:

"Šukeru je l' te nije sramota doći? Prodana dušo!"

"On je iz Osijeka samo na papiru".

Komentara 25

Avatar Verum
Verum
12:40 07.07.2017.

vecernji zasnovao svoju pricu na komentaru jednog navijaca koji je svoj komentar ostavio na facebook stranici ??? pa vi ste stvarno dno dna,pa jel vas sramora??? naravno da nije,takve bitange nemaju srama jer inace nebi ni bile bitange.

AS
atilla sb 1986
12:24 07.07.2017.

A jel sram vecernji?

DU
Deleted user
13:15 07.07.2017.

Ako se pojedinci hapse zbog sirenja mrznje na fejsu, onda bi i ovaj novinar trebao malo u zatvor , ili evo nek objavi i moj komentar da on nece za dvadeset zivota napravit sta je suker u jednom, pa ga to ocito smeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije