Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Slovenke postale hit Eura, utišale su 8000 domaćih bučnih navijača

Slovenia's Barbara Lazovic celebrates scoring as Sweden's Anna Lagerquist looks on during the European Women's Handball Championship group A match between Slovenia and Sweden at Hovet Arena in Stockholm, Sweden, Dec. 06, 2016. TT NEWS AGENCY/Anders Wiklun
Foto: EHF
1/6
08.12.2016.
u 14:36

- Naš je cilj bio da ostvarimo jednu pobjedu u Stockholmu. Željeli smo ovdje dokazati da znamo igrati rukomet

Rukometašice Hrvatske pobijedile su Sloveniju sa 27:19 u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje se trenutačno igra u Švedskoj. Slovenke su se plasirale kao jedan od dva najbolje trećeplasirana sastava iz sedam skupina.

Onda ta Slovenija u drugom kolu pobijedi Švedsku, brončane s posljednjeg EP-a, s 25:23, i to pred 8000 njihovih navijača. 

Slovenkama je dovoljan bod i poraz od dva razlike protiv Španjolki, europskih doprvakinja, da prođu u drugi krug, dok će naše rukometašice u petak igrati s Rumunjkama za prolaz.

- Naš je cilj bio da ostvarimo jednu pobjedu u Stockholmu. Željeli smo ovdje dokazati da znamo igrati rukomet. Možda je bilo malo lakše sa Šveđankama nego sa Srpkinjama jer smo već igrali s domaćinom EP-a i znao sam filozofiju njihova izbornika. Ovo nam je treći put u četiri mjeseca da smo igrali protiv Švedske – rekao je Uroš Berger, slovenski izbornik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije