Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROCES REHABILITACIJE

Slavni sportaš doživio tešku nesreću i završio u invalidskim kolicima. Sada je napravio prve korake

Facebook
29.02.2024.
u 08:26

Liječnici i stručnjaci isto tako očekuju da će se Kilde u potpunosti oporaviti, a i on sam je posljednjom objavom na Instagramu poručio kako priča ide u pozitivnom smjeru.

Prije mjesec i pol dana ponajbolji svjetski skijaš Aleksander Aamodt Kilde doživio je težak pad na spust utrci u Wengenu, a nedavno je objavio video na kojem se vidi kako radi prve samostalne korake u procesu rehabilitacije koji će sasvim sigurno dugo potrajati.  Norvežanin je stradao na kultnoj i opasnoj stazi Lauberhorn, zadobivši duboku posjekotinu na desnoj potkoljenici pri čemu su oštećeni živci, te je ozlijedio rame.

GALERIJA Bivši kapetan Hajduka: Kao da prijatelji nakon 10. runde komentiraju utakmicu

1/26

Nakon toga je obavio dvije operacije nakon čega je nekoliko tjedana proveo u invalidskim kolicima, pa stoga ne čudi da je nedavno izjavio kako nije siguran hoće li se uopće vratiti vrhunskom skijanju. Liječnici i stručnjaci isto tako očekuju da će se Kilde u potpunosti oporaviti, a i on sam je posljednjom objavom na Instagramu poručio kako priča ide u pozitivnom smjeru. 

- Dječji koraci... Doslovno - napisao je Kilde uz video na kojem se vidi kako polako prebacuje težinu s noge na nogu, najprije pridržavajući se za šipku, a potom i samostalno radi prve korake poslije teške ozljede. 

VEZANI ČLANCI:

Podršku su mu između ostalih dali njegova partnerica i slavna skijašica Mikaela Shiffrin te majka Eileen koja je napisala da Kilde 'prkosi znanosti'. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije