Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĆEVAPI PRIJE TRENINGA

VIDEO Slavni Hrvat u reklami za 'Jugoplastika' tenisice: Ovako se to radilo...

Screesnhot
22.11.2020.
u 16:18

U glavnoj ulozi je Paško Tomić, član slavne generacije Jugoplastike, splitskog košarkaškog kluba koji je žario i palio europskim parketima. I Paško je jedan od onih koji je postao sa Žutima europski prvak

Adidas je oduševio košarkaške zaljubljenike novom verzijom Adidas Forum High tenisica s natpisom 'Jugoplastika'. 

Kako su naveli one slave košarkašku kulturu Balkana, a radi to i Adidas, osobito novom reklamom upravo za te tenisice. 

U glavnoj ulozi je Paško Tomić, član slavne generacije Jugoplastike, splitskog košarkaškog kluba koji je žario i palio europskim parketima. I Paško je jedan od onih koji je postao sa Žutima europski prvak, a iz Adidasa kažu to nije 'old-school' to je 'classic'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Baš tako i Paško u reklami pokazuje kako se ponaša kalsični balkanski europski prvak. 

Pred trening pojede veliku porciju ćevapa s ajvarom i lukom, a nakon toga bez problema trenira. Ubacuje sa svih linija, a kada promaši onda ide psovka koju su zbog Hrvata u Europi i svijetu naučili i neki strani igrači: U p**ku materinu! 

Inače, splitski klub se zvao Jugoplastika po našoj bivšoj tvornici koja je godišnje proizvodila 4,5 milijuna sportskih torbi za Adidas.

Nakon što su dizajnirali "vintage" tenisice u znak poštovanja prema Košarkaškom klubu Jugoplastika, izradivši 150 primjeraka istih za posebnu namjenu, u Adidasu su sastavili popis svojih elitnih manekena kojima će darivati jedan par.

Tako će bijelo-žute tenisice dobiti i svjetski afirmirani nogometaši Paul Pogba (Manchester United) i Serge Gnabry (Bayern) te NBA košarkaši James Harden i Damian Lillard ali i naš Bojan Bogdanović (Utah Jazz) koji također ima ugovor s popularnim njemačkim proizvođačem sportske opreme i nosi njihove tenisice. Jedan par će, navodno, dobiti i Božo Maljković, trener koji je s Jugoplastikom osvojio dva naslova prvaka Europe, a bio bi red da barem po jedan par stigne i na adrese Tonija Kukoča i Dina Rađe, igrača koji su predodredili tri naslova prvaka Europe splitskog kluba.

 

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
10:17 23.11.2020.

dobra reklama za žute injihovi legendarni dueli s barcelonom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije