Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stižu Plavi

Veličanstven dan na Maksimiru: Gdje gledati utakmicu prvaka s Goricom?

Dinamo i Varaždin sastali se u 31. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
28.05.2023.
u 15:39

Dinamu je ovo 34. osvojeni naslov prvaka Hrvatske, a današnja je utakmica "lijepa prilika da se od navijača oproste na pravi način", kazao je Igor Bišćan koji će sa svojim igračima i navijačima slaviti još jedan u nizu uspjeha momaka s Maksimira

Večeras će u 19:15 Dinamo i Gorica odigrati svoje posljednje ovosezonsku utakmice u HNL-u. Susret se igra na Maksimiru, a domaćin Dinamo od 16 otvara proslavu novog naslova prvaka za navijače kojoj će se nakon službene ceremonije proglašenja pobjednika HNL-a pridružiti i momčad. Igrači i navijači družit će se uz koncert Zaprešić boysa.

Dinamu je ovo 34. osvojeni naslov prvaka Hrvatske. “Lijepa prilika da se od navijača oprostimo na pravi način. Stadion Maksimir bi trebao biti solidno ispunjen, a najavljeno je i lijepo vrijeme. Želimo uljepšati proslavu naslova prvaka”, rekao je Igor Bišćan, trener Dinama, novog prvaka Hrvatske.

GALERIJA Borussia propustila osvojiti naslov koji čeka već 11 godina

Dinamo i Varaždin sastali se u 31. kolu SuperSport HNL-a
1/19

"Obje momčadi imaju razloga za slavlje. Zaslužuju naš respekt u Gorici, čestitke cijelom klubu, pogotovu treneru, stožeru i igračima, izvukli su se iz nemoguće situacije, to nam je i upozorenje. Mi smo sve bolji i bolji, potpuno rasterećeni, dečki su dobro trenirali, vjerujem da ćemo biti dobri", zaključio je Bišćan.

VEZANI ČLANCI:

U sastavu će ponovo biti Perić, a zaigrat će i Bočkaj. Theophile će dobiti minutažu za oproštaj od Maksimira na kojeg bi trebalo doći čak 18 tisuća navijača. Dinamo ulazi kao velik favorit s koeficijentom 1.30, dok je koeficijent na Goricu 9.50 te 5.00 na neriješen rezultat. Prijenos utakmice možete gledati na TV kanalu MAX Sport 1, a ukoliko niste u mogućnosti gledati možete ga slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

VIDEO Navijači Šibenika odlaze na finale Kupa u Rijeku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije