Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi slave plave

'Kad plavi krenu u napad' nova je pjesma Zvonimira Varge posvećena prvaku Hrvatske

Pula: Utakmica 30. kola Prve HNL između NK Istra 1961 i GNK Dinamo
Srecko Niketic/PIXSELL
28.05.2023.
u 12:52

Ovaj puta tema je i vječno rivalstvo plavih i bijelih zapakirano u energičniji pop-rock aranžmanu proizvedenom u suradnji s Alenom Šenkovskim

Zagrebački kantautor Zvonimir Varga objavio je novi singl u čast Dinama, starih i novih prvaka Hrvatske. Pjesma naziva "Kad plavi krenu u napad" snimljena je u suradnji s Alenom Šenkovskim koji ju je aranžirao i producirao u "nogometnom formatu".

Ovo je druga Vargina pjesma posvećena plavoj momčadi nakon laganije pjesme "Moj Dinamo". Ovaj puta tema je i vječno rivalstvo plavih i bijelih zapakirano u energičniji pop-rock aranžmanu, piše Poslovni.hr.

Sam kantautor aktivan je još od 2009. godine. Do sada je objavio više od 20 singlova, 11 albuma, EP i kompilaciju te održao više od 300. koncerata. Osim glazbenog opusa bavio se i drugim umjetnostima. Tako je napisao knjigu pjesama "Poljubac budućnosti" i slikovnicu "Veseli dan dr. Vedrana Veselića".

VEZANI ČLANCI:

Komentara 1

MI
Milanius
13:08 28.05.2023.

mošete se svi slikat i kupit simpatije i na njima lovu moja je ona prava i jedina .i u nebo i u pakao bbbojs i dinamo kraj priče

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije