Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Slavlje New Orleansa pokvarila ozljeda Anthonyja Davisa

Anthony Davis
Foto: Reuters/Pixsell
15.02.2019.
u 12:20

Davis je ozlijedio rame i mogao bi propustiti All-Star utakmicu koja je na rasporedu u nedjelju u Charlotteu

Košarkaši New Orleansa dobili su Oklahomu 131:122, ali slavlje je pokvarila ozljeda njihova najboljeg igrača, All-Star centra Anthonyja Davisa. U 15 minuta prvog poluvremena ubacio je 14 poena, a onda se više nije vraćao na teren. 

Davis je ozlijedio rame i mogao bi propustiti All-Star utakmicu koja je na rasporedu u nedjelju u Charlotteu. Unatoč tome što su drugo poluvrijeme igrali bez njega, košarkaši New Orleansa su ipak na kraju slavili, i to zahvaljujući Jrue Holidayju i Juliusu Randleu. Holiday je ubacio 32 poena, a Randle je upisao 33 koša i 11 skokova.

Oklahoma Cityju nije pomogao ni jedanaesti uzastopni "triple-double" Russella Westbrooka. On je ubilježio 44 poena, 14 skokova i 11 asistencija, a Paul George je dodao 28 koševa.

New York Knicksi su okončali crni niz od 18 poraza u nizu. Pobijedili su u Atlanti 106:91. Posljednju pobjedu Knicksi su ostvarili 4. siječnja, a za trijumf protiv Atlante najzaslužniji su Dennis Smith Jr. sa 19 i John Jenkins sa 14 koševa.

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja nije igrao za Knickse.

Crnogorski centar Nikola Vučević ostvario je 41. "double-double" u sezoni (17 koševa i 11 skokova), a njegov Orlando je svladao Charlotte Hornetse sa 127:89.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije