Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Zambata:

Dinamov glavni problem je što nema vođu na terenu jer Machado to nije

Paulo Machado
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/6
06.11.2015.
u 23:15

– Za onaj završni iskorak potrebna su još dva-tri jaka igrača. Jedan od njih je i Schildenfeld, no on ima veliki peh s ozljedama. Iskorak je napravio i trener Zoran Mamić, vidi se da sazrijeva zajedno s momčadi – smatra Slaven Zambata

Dinamova legenda Slaven Zambata gledao je utakmicu protiv Olympiakosa, a osjećaji su mu podvojeni.

– Opet smo pokazali ravnopravnost s tako jakom momčadi, no što vrijedi kad smo bodove izgubili. Ove igre u Ligi prvaka veliki su napredak u odnosu na prošle sezone, no nedostaje taj još jedan korak. Mislim da je glavni problem što ova momčad nema pravog vođu na terenu, pogotovo u veznom redu. Machado taj vođa, nažalost, nije – smatra Slaven Zambata i dodaje:

– Za onaj završni iskorak potrebna su još dva-tri jaka igrača. Jedan od njih je i Schildenfeld, no on ima veliki peh s ozljedama. Iskorak je napravio i trener Zoran Mamić, vidi se da sazrijeva zajedno s momčadi.

Treba li Dinamo u vatru ubaciti mladiće iz Čilea?

– Ti su mladići sjajni, ali ne treba se žuriti. Ne sumnjam da će ih Zdravko znati na vrijeme ubaciti u prvu momčad. 

>> Ante Ćorić će biti kažnjen, a da bi igrao, mora se dokazati treneru

>> Ovo je pet stvari u kojima se razilaze Ćorići i Mamići

Komentara 8

SA
santos008
09:34 07.11.2015.

Ima Dinamo Roga ,vise valja od svih ''stranaca'',ali ''strance '' treba prodati a prodat ih nece dok god igraju ,jer ko god ih vidi ,sumnjam da ce ih kupiti .Veca sansa da ih prodaju je kad sjede na klupi ,nego kad igraju ,samo treneru Mamicevog kalibra to nije jasno.

HA
hajduk1966
12:46 07.11.2015.

Machado uopce ne izgleda kao profesionalni nogometas,prije za neku seosku ligu

PA
pajokola1
09:27 07.11.2015.

Ma Dinamo je Mamićeva prčija, busa se u nekakvo domoljublje a u Dinamu mu igra osam stranaca, dok mu Ćorić i Ježina čuče na klupi ,igraju lošiji stranci,e tu je problem...jer kad vidim sa kojimžarem su igrali ti stranci uu zadnjih 15min utakmice u Grčkoj ,jasno je da oni nikad neće giniti za Dinamo, nema tu srca, čisti interes.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije