Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Slaven već u prvom poluvremenu odlučio pobjednika protiv Rudeša

Slaven - Rudeš
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/6
28.03.2019.
u 21:06

Slaven Belupo je ovom pobjedom stigao na sedmo mjesto s 25 bodova, jednim više od osmog Intera, dok je Rudeš ostao uvjerljivo posljednji sa sedam bodova, 10 manje od devete Istre 1961

U prvoj utakmici 26. kola Prve HNL Slaven Belupo je svladao Rudeš s 2-1 (2-1).

Sve važno na utakmici dogodilo se u prvom poluvremenu, prvo je u 13. minuti Rudeš ostao s igračem manje jer je Vuco isključen zbog povlačenja suparnika za dres u izglednoj situaciji za postizanje pogotka. 

>> Pogledajte kako izgleda stadion u Maksimiru

Slaven Belupo je samo četiri minute potom iskoristio brojčanu nadmoć i poveo golom Jelića. Ipak, u 27. minuti gosti su preko Bjelorusa Lisakoviča poravnali na 1-1, ali novo vodstvo domaćima osigurao je Poljak Nowak (37) koji je bio najviši u skoku nakon prekida.

Pred 1.000 gledatelja na stadionu Ivan Kušek Apaš sudio je Matoc iz Zaprešića.

Slaven Belupo je ovom pobjedom stigao na sedmo mjesto s 25 bodova, jednim više od osmog Intera, dok je Rudeš ostao uvjerljivo posljednji sa sedam bodova, 10 manje od devete Istre 1961.

Vodeći Dinamo sada ima 64 boda, 17 više od druge Rijeke, a 22 od trećeg Osijeka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije