Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD DOLASKA U WEST HAM

Bilić objasnio Englezima: Ibrahimovićeva majka je Hrvatica, bio je blizu igranja za vatrene

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.03.2016.
u 09:15

- Ambiciozni smo i želimo napredovati, ali trebamo biti realni. Još uvijek nismo klub koji može razmišljati o dovođenju igrača poput Ibrahimovića - napisao je Bilić

Čini se da Slaven Bilić ipak u West Ham neće dovesti Zlatana Ibrahimovića kao što se pisalo proteklih dana. Potvrdio je to i hrvatski stručnjak na klupi Čekićara.

- Ambiciozni smo i želimo napredovati, ali trebamo biti realni. Još uvijek nismo klub koji može razmišljati o dovođenju igrača poput Ibrahimovića - napisao je Bilić u kolumni za London Evening Standard.

Bilić iznimno cijeni švedskog napadača.

- Da imate 10 ljudi koji sjede u kafiću i biraju najboljeg igrača svijeta, osam ili devet bi izabralo Messija ili Ronalda. 10. bi rekao Ibrahimović i nitko se ne bi čudio jer je u on toj kategoriji.

Zlatanu ugovor s PSG-om ističe na kraju sezone pa se očekuje da će promijeniti klub.

- Ajax, Juventus, Inter, Barcelone, Milan, PSG... Gdje god je igrao, taj je klub osvajao naslove. I ja sam ga zamalo trenirao. Njegova majka je Hrvatica i bio je blizu igranja za Hrvatsku iako je već nastupao za švedsku U-21 reprezentaciju.

>> Slaven Bilić pohlepne Engleze spustio na zemlju: Nije sve u novcu!

Komentara 35

TR
tragurion1954
10:11 05.03.2016.

Šteta da Ibrahimović nije zaigrao za Hr. Tko bi njega i Madnžu zaustavio dok su iza njih Modrić i Rakitić. Mogao je Ibra igrati i na svjetskom i europskom prvenstvu za Hrvatsku.

RZ
rebel.zg
10:55 05.03.2016.

Ibrakadabra! Majstor nema sta

Avatar Slovenski Idol
Slovenski Idol
10:01 05.03.2016.

Jojojojojoj...Fantji a kad će neka Slovenka roditi nogometaša!?Kad će se naši fantji kličati na č !???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije