Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Bilić se spasio: West Ham napokon pobijedio!

West Ham
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
11.09.2017.
u 23:00

West Ham je dominirao gotovo čitavim tijekom susreta, no u prvom poluvremenu je promašivao izgledne situacije pa je do pobjede stigao golovima u drugom dijelu dvoboja

Nogometaši West Ham Uniteda, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, u 4. su kolu Premier lige ostvarili prvu ovosezonsku pobjedu svladavši na Olimpijskom stadionu u Londonu novaka u ligi Huddersfield Town sa 2:0 (0:0).

West Ham je dominirao gotovo čitavim tijekom susreta, no u prvom poluvremenu je promašivao izgledne situacije pa je do pobjede stigao golovima u drugom dijelu dvoboja.

Domaći sastav poveo je sretnim pogotkom Obianga u 72. minuti jer je njegov udarac sa 25 metara odbio od leđa gostujućeg braniča Jorgensena u mrežu. Konačnih 2:0 postavio je Andre Ayew koji je najbolje snašao u gužvi u kaznenom prostoru u 77. minuti.

West Ham je sada s tri boda 18. na ljestvici, dok je Huddersfield nakon prvog poraza šesti sa sedam bodova.

Na vrhu ljestvice su dva kluba iz Manchestera sa po 10 bodova, jedan manje ima branitelj naslova Chelsea.

Komentara 8

BU
Bubra
00:00 12.09.2017.

Janezu jel to mislis na Vas slovence ?

US
usredini
02:13 12.09.2017.

Bravo Nane malo pomalo do 7 mjesta koji mu po transfermarketu I pripada

ZS
Zvolen.Slovakia
08:02 12.09.2017.

Hvala Biliću - dobio sam na kladari - WH trebao dati 2+ gola i dali su !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije