Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARANI BILIĆ:

Odigrali smo očajno, tri od četiri primljena gola mi je teško objasniti

Slaven Bilić
Reuters/PIXSELL
22.08.2015.
u 20:30

'Još nije jako dramatično, ali više si ne smije dopuštati utakmice u kojima nema htijenja, želje, energičnosti. Trebamo bolji mentalitet.'

Slaven Bilić izgubio je i drugu u nizu, novi prvoligaš Bournemouth svladao je njegov West Ham 4:3 i sad se već može govoriti o krizi, koja može bit pogubna jer "čekičari" su ipak klub kojem je prvi i glavni cilj ne ispasti iz lige. Trenutno su na tri boda u tri utakmice.

- Sve je pošlo po zlu još od starta utakmice. Odigrali smo očajno, jako loše prvo poluvrijeme. Teško mi je uopće objasniti tri od četiri naša primljena gola. Pa nikako se ne smiju raditi greške takvog kalibra. Oni su bili agresivni, ali svejedno nedopustivo je raditi takve greške - rekao je Bilić i nastavio:

- Još nije jako dramatično, ali više si ne smije dopuštati utakmice u kojima nema htijenja, želje, energičnosti. Trebamo bolji mentalitet.

U sljedećem kolu slijedi gostovanje na Anfieldu protiv Liverpoola, što znači da neće biti nimalo lako izbjeći treći poraz u nizu, koji bi dodatno narušio ionako poljuljano samopouzdanje "čekičara".

>> Bilić pokleknuo i drugi put kod kuće, Kramarić s klupe gledao remi!

Komentara 15

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:55 22.08.2015.

Luzer ostaje luzer.... za sve će na kraju kriviti lošu sreću a ne svoje neznanje i diletantizam. Mnogi su bacali drvlje i kamenje na ovom forumu na moje komentare glede Bilića.... ali... najbolje je kada se i sami uvjere... kao npr sada. Prolistajte, pročitajte.... Dakle, vritanjak na zimu.... i nadam se da neće pohlepnom pacovu dati ni lipu više od zasluženog a ne ugovorenog,,,, Sjetite se Evertona.

CA
carpediem
00:50 23.08.2015.

Slaven glavu gore i hladno i promisljeno analiziraj greske a ni jedan trener koji je dosao u ligu 5 nije imao lagan pocetak vec je svima bilo tesko i ti nisi od toga postedjen.

DU
Deleted user
10:41 23.08.2015.

Bilić je ćaća, a vi trolovi možete pisati šta hoćete... Pogledajte prvo sebe malo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije