Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPALI IZ KUPA

Slaven Bilić pretrpio težak poraz na Old Traffordu, Ibrahimović i Martial srušili West Ham

United - West Ham
Foto: Reuters
1/12
Autori: Marko Pavić, Hina
30.11.2016.
u 22:56

Pogotke su za United postigli Ibrahimović (2, 90+1) i Martial (48, 62), dok je strijelac za West Ham bio Fletcher (35).

Slaven Bilić ispao je s West Hamom u četvrtfinalu engleskog Liga kupa. Čekićare je na Old Traffordu uvjerljivo porazo Manchester United s 4:1.

Pogotke su za United postigli Ibrahimović (2, 90+1) i Martial (48, 62), dok je strijelac za West Ham bio Fletcher (35). 

Southampton je iznenadio i izbacio Arsenal na Emiratesu s 2:0. U 13. minuti goste je u vodstvo doveo Jordy Clasie, a u 38. je na 2:0 povećao Ryan Betrand, pa se treneru Arsenala Arseneu Wengeru osvetilo što nije postavio najjači sastav u ovoj utakmici. 

Zidaneov sin zabio u debiju

Nogometaši Real Madrida rutinski su izborili plasman u osminu finala Kupa Kralja pobijedivši trećeligaša Cultural Leonesa 6:1 nakon što su u prvom susretu slavili 7:1.

Luka Modrić je dobio poštedu i nije konkurirao za utakmicu, kao i većina igrača prve momčadi, dok je Mateo Kovačić utakmicu pratio s klupe za pričuve.

Golove za kraljevski klub zabili su Mariano Diaz (1, 42, 88), James Rodriguez (24), Enzo Fernandez (64) i Cesar Morgado (90-ag), dok je gol za goste zabio Yeray Gonzalez (45).

Iza prezimena Fernandez skriva se sin Realova trenera i legendarnog francuskog nogometaša Zinedine Zidanea, Enzo Alan Zidane Fernandez (21).

Enzo je najstariji od četvorice Zidaneovih sinova, a nosi prezime majke Veronique Fernandez. Ogled protiv Cultural Leonesa je bio njegov debi u prvom sastavu kraljevskog kluba i odah je postigao pogodak. Fernandez je zabio pogodak u 64. minuti lijepim udarcem s ruba kaznenog prostora.

Atalanta, Sampdoria i Spezia u osmini finala

Nogometaši Atalante, Sampdorije i drugoligaša Spezije izborili su plasman u osminu finala talijanskog nogometnog Kupa.

Atalanta je na svom travnjaku bez većih problema pobijedila Pescaru 3:0, a golove su zabili Cristian Raimondi (7), Alberto Grassi (29) i Aleksandar Pešić (90+1). Za goste je cijeli susret igrao Dario Župarić koji je u 78. minuti dobio žuti karton, dok je Robert Murić igrao do 59. minute.

Spezija je na gostovanju pobijedila Palermo 5:4 boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što u 120 minuta nije bilo golova. Prilikom izvođenja kaznenih udaraca za Palermo su bili neprecizni Norbert Balogh i Edoardo Goldaniga, a za goste Jacopo Galli. Josip Posavec nije branio za domaći sastav, već je utakmicu pratio s klupe za pričuve.

Predsjednik Palerma Maurizio Zamparini je nakon utakmice uručio otkaz treneru Robertu De Zerbiju, a za novog šefa stručnog stožera izabran je Eugenio Corini.

Sampdoria je plasman u osminu finala izborila pobjedom protiv Cagliarija 3:0, a strijelci su bili Ricky Alvarez (13) i Schick (70, 90). Za Sampu je cijeli susret igrao Ante Budimir, au 90. minuti je asistirao Schicku za treći gol. 

Komentara 2

21
215794
07:29 01.12.2016.

A da je slaven trener na drugoj strain koji bi rezultat bio?

MU
muh
11:22 01.12.2016.

Od subute može da preuzme Hajduk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije