Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA POBJEDA

Slaven Bilić odlučio prvaka Engleske!

Foto: Reuters
1/8
05.05.2017.
u 22:53

West Ham se ovom pobjedom popeo na deveto mjesto i teoretski osigurao ostanak u ligi.

West Ham Slavena Bilića svladao je Tottenham s 1:0 i tako vjerojatno odlučio o naslovu prvaka Engleske. 

Spursi su se nadali da će danas upisati pobjedu i nastaviti lov za Chelseajem koji ima četiri boda više. No, planove im je poremetio Bilić pa će Chelsea, ako u ponedjeljak svlada davljenika Middlesbrougha, staviti jednu ruku na pehar.

Čekićari su danas nadigrali spurse i zaustavili njihov sjajan niz od devet pobjeda zaredom. Ključni trenutak utakmice na Olimpijskom stadionu u Londonu dogodio se u 65. minuti. Lanzini je ostao sam na pet metara i snažnim udarcem proparao mrežu Llorisa. 

West Ham se ovom pobjedom popeo na deveto mjesto i teoretski osigurao ostanak u ligi.

Komentara 8

PI
pinkec
02:09 06.05.2017.

Bravo Slavene, Legendo!

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
07:44 06.05.2017.

West Ham je bio bolja ekipa sa preko 67% posjeda lopte. Manuel Lanzini mi je izgledao najbolji. U 43. minuti golman Tottenhama Hugh LLoris je faulirao Lanzinija za penal koji sudac nije dosudio. A u drugome poluvremenu Lanzini je zabio i gol. Bilić je uveo trojicu oporavljenih igrača u odnosu na prethodnu utakmicu (Stoke City) od kojih su Creswell i Noble jako važni u ekipi i ekipa s njima izgleda stvarno bolje. Bilić je imao dosta nesreća, barem 15 bodova je nesretno izgubljeno u zadnjih 5 minuta tijekom ovogodišnjeg prvenstva, bilo je dosta ključnih igrača ozlijeđenih a Payet je dobar dio prvenstva igrao nekorektno i nezainteresirano i otišao je opravdano van iz ekipe, nazad u Francusku. Popunjenost stadiona je sinoć bila preko 101% kad se uračunaju oni koji su se "snašli" oko terena, inače West Ham ima izvrsnu popunjenost domaćih utakmica od 99,9%, najveću u cijeloj engleskoj Premier League. Utakmica se mogla gledati u snimci i u Hrvatskoj na SK ali noćas tek tri sata nakon odigravanja. Čestitke Biliću, West Ham je čvrst tim, u ovoj utakmici dobro organiziran, Bilić se može ponositi svojim radom. Ako sve bude dobro West Ham će biti jedno dva mjesta niže u odnosu na prošlu godinu. Vlasnici kluba su dva Engleza (dva Davida) i njegov kapital je nekoliko puta nižim od kapitala klubova čiji su vlasnici stranci i koji umjesto da stvaraju igrače ili otkrivaju mlade talente, uglavnom kupuju već medijski izvikane popularne igrače. Stoga je Bilićev uspjeh još veći.

Avatar Abcda
Abcda
23:12 05.05.2017.

Marko, jesi li gledao tekmu ? Ja jesam. Nije istina da je West Ham "nadigrao protivnika .." Da, mozda u borbenosti, a imali su i fantasticnog vratara, Adriena, sve je obranio. Sudac los, favorizirao Tottenham, nije im iskljucio vratara Llorisa,sa, u prvom poluvremenu, cisti crveni na napadacu cekicara. Bravo za Bilica, nadam se da opet necete napisati da je "na izlaznim vratima..." ))-:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije