Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Bolesno: Navijači objesili lutke trojice nogometaša Rome

Obješene lutke Rominih igrača
Foto: Screenshot
1/5
05.05.2017.
u 13:31

Morbidne poruke su upućene Radji Nainggolanu, Mohamedu Salahu i Danieleu De Rossiju

Nepoznati navijači zaprijetili su trojici igrača Rome objesivši na rimskom Koloseumu njihove lutke s porukom "Uvijek spavajte uz upaljena svijetla."

Morbidne poruke su upućene Radji Nainggolanu, Mohamedu Salahu i Danieleu De Rossiju.

Poruka igračima: "Uvijek spavajte uz upaljena svijetla"
Foto: Screenshot/reuters

Policija je pokrenula istragu, no još uvijek nije poznato jesu li Nainggolanu, Salahu i De Rossiju zaprijetili ultrasi Rome ili gradskog suparnika Lazia.

Dio talijanskih medija navode kako su prijetnje uputili navijači Rome razočarani nakon poraza od Lazija (1-3), no dio medija navodi kako su 'lutke' odgovor navijača Lazija.

Četiri kola prije kraja prvenstva Roma se bori s Napolijem za drugo mjesto koje direktno vodi u Ligu prvaka. Roma trenutačno ima 75 bodova, bod više od Napolija. Lazio je četvrti sa 67 bodova. Na vrhu je Juventus sa 84 boda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije