Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA ODLUKA

Skupo ih koštalo divljanje huligana! Crvenoj zvezdi najveća kazna u povijesti

25.04.2019.
u 18:20

Zvezda će dvije utakmice morati igrati bez publike, a tri njihove utakmice moći će gledati samo žene i djeca do 14 godina

Saša Pavličić-Bekić, disciplinski sudac ABA lige, odredio je i potpisao najveću novčanu kaznu u 18-godišnjoj povijesti regionalne košarkaške lige.

Zbog propusta u organizaciji pete, presudne, utakmice finalne serije doigravanja Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je sa 35.000 eura, dvije utakmice bez publike i tri domaće utakmice koje će u dvorani moći pratiti samo djeca do 14 godine i žene. S tom odlukom, disciplinski sudac kao da je htio poručiti da ako već huliganski dio navijača Zvezde nema što naučiti svoju djecu, neka onda od iste te djece oni nešto nauče.

Šteta je što Pavličić-Bekić nije imao temelja u pravilnicima da Zvezdu, pa i Budućnost, kazni s nekim minus bodovima jer se ništa sporno nije dogodilo tijekom utakmice pa će i nakon ovakve kazne Zvezdin predsjednik Nebojša Čović i dalje trljati ruke jer, ne birajući sredstva, u sprezi s navijačima on je svoj cilj ostvario.

Financijski dio kazne za 13.000 eura je veći od dosad najvećih sankcija a to je bila "čestitka" od 22.000 eura Košarkaškom klubu Budućnost zbog propusta u organizaciji utakmice (treće) iste finalne serije.

Zbog nedolaska na konferenciju za novinare nakon "majstorice", s 3300 eura kažnjen je sad već bivši trener Budućnosti Jasmin Repeša, no kako je on već napustio crnogorski klub tu će kaznu morati platiti Podgoričani.

>>> Pogledajte čime se bavi košarkaš Antonio Vlaić

Komentara 27

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
20:07 25.04.2019.

Suze mi teku niz leđa

Avatar Pancevac
Pancevac
19:38 25.04.2019.

Mi Grobari nismo takvi. Mi smo gospari.

DU
Deleted user
21:21 25.04.2019.

Disciplinska komisija razmatra mogjćnost da pooštri kaznu i da sve žene moraju biti bez odjeće iz siguronosnih razloga. Maloljetna deca neće biti puštena na tekmu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije