Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doznao kaznu

Skupo će ga stajati 'žuta minuta', drugi puta će valjda pametnije

Steve Kerr
Foto: Reuters/Pixsell
08.01.2020.
u 20:38

Za Kerra, koji vodi Warriorse od 2014. godine, ovo je treće isključenje

Trener američke profesionalne košarkaške NBA momčadi Golden State Warriorsa Steve Kerr kažnjen je sa 25 tisuća dolara zbog vrijeđanja suca nakon što je isključen krajem prvog poluvremena utakmice protiv Sacramento Kingsa u ponedjeljak, objavila je NBA liga.

U utakmici koja je završila 111:98 pobjedom Kingsa Kerr je 1:14 minuta prije kraja prvog poluvremena dobio dvije tehničke pogreške te je isključen iz utakmice zbog protestiranja jer su suci priznali jedan koš domaćih iako je prije njega napravljen prekršaj.

Kerr se nije smirio već je nastavio vrijeđati suce te je proteklo dosta vremena prije no što je napustio dvoranu.

Za Kerra, koji vodi Warriorse od 2014. godine, ovo je treće isključenje.

U prvih pet sezona otkako je na klupi Warriorsa Kerr je svaki put stizao do velikog finala, 2015., 2016. i 2018. je osvajao naslov, no zbog ozljeda najboljih igrača ove sezone je momčad na omjeru pobjeda i poraza 9-29 te se nalazi na posljednjem mjestu Zapadne konferencije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije