Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za Rumunjsku

Skelin objavio popis igračima s kojima sutra idemo po pobjedu

Ivica Skelin
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
22.02.2018.
u 21:53

U zadarskoj dvorani Krešimira Ćosića hrvatskim košarkašima je neophodna pobjeda nakon poraza od Nizozemske i Italije.

Izbornik hrvatskih košarkaša Ivica Skelin objavio je u četvrtak popis od 12 igrača na koje će računati u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo 2019 protiv Rumunjske u petak u Zadru.

U zadarskoj dvorani Krešimira Ćosića hrvatskim košarkašima je neophodna pobjeda nakon poraza od Nizozemske i Italije. Na popisu su od novih igrača Fran Pilepić, koji igra u turskom drugoligašu Selcuklu Belediyesiu, Hrvoje Perić (Venezia) te 19-godišnji playmaker Cibone Karlo Uljarević koji je upao nakon što Krunu Simona nije pustio Efes Anadolu. Hrvatska u ponedjeljak dočekuje Nizozemsku. 

Na Skelinovu popisu su: Fran Pilepić (Selcuklu Belediyesi), Luka Žorić (Cibona), Luka Babić (Ulm), Hrvoje Perić (Venezia), Ivan Buva (Istanbul), Dominik Mavra (Lietkabelis), Filip Krušlin (Cedevita), Ivan Ramljak (Cedevita), Željko Šakić (Cluj Napoca), Miro Bilan (Strasbourg), Darko Planinić (Sassari) i Ante Delaš (Anwil Wloclawek). 

Komentara 2

Avatar comandante
comandante
06:36 23.02.2018.

Jeli Skelin na popisu? Ako je ... nije dobro

Avatar Cokolinda
Cokolinda
02:48 23.02.2018.

Poraz od Holandije!? A jesu ovi nasi kosarkasi jadni ali opet imaju Tri puta vise medalja od nasih fudbalera...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije