Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENA 20 MILIJUNA EURA

Skauti svjetskog velikana došli u Zagreb! Žele dovesti najskupljeg igrača Dinama

Split: Zagijavanje nogometaša Hajduka i Dinama uoči početka utakmice
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
17.05.2023.
u 12:46

Za Dinamova stopera ozbiljno je zagrizao Arsenal te da je spreman ponuditi oko 20 milijuna eura za uvjerljivo najskupljeg igrača HNL-a (18 milijuna eura).

Arsenal je zainteresiran za Josipa Šutala (23), priča je koja se vrti neko vrijeme. Već se danima priča da je za Dinamova stopera ozbiljno zagrizao Arsenal te da je spreman ponuditi oko 20 milijuna eura za uvjerljivo najskupljeg igrača HNL-a (18 milijuna eura).

A stranica Arsenal Informer, posvećena vijestima iz Arsenala, otkriva da su skauti kluba boravili u Zagrebu i pratili Šutala.

– Josip je imao vrlo uspješnu sezonu i izuzetno smo zadovoljni njegovim nastupima. Pokazao je kvalitetu – rekao je Šutalov menadžer Marin Bule za Arsenal Informer te dodao:

– Josipov cilj je poboljšanje iz utakmice u utakmicu, bez toga da ga zanose veliki snovi. Njegov put pokazuje ispravan razvoj. Jedina mu je želja nastaviti ovaj napredak u vrhunskoj europskoj momčadi.

Bule je na kraju zaključio:

– Postoji puno faktora koji će utjecati na konačnu odluku o nastavku karijere. A Arsenal je veliki klub.

Otišao Šutalo u Arsenal ili ne, primjetno je da je riječ o igraču koji može igrati i utakmice iznad kalibra HNL-a, o nogometašu koji je spreman igrati svaki vikend u nekoj od najboljih liga na svijetu.

Ključne riječi

Komentara 11

KU
kupatilo
02:05 18.05.2023.

Vrhunski stoper i dobar tehnicar.Poslije svjetskog se malo uspavao i opustio.Daje nastavio u istom ritmu nebi bio ispod 50 m.eura! Gdje god ode izborice se za mjesto oko bude bio odgovoran.Ali meni je ipak bolji Bosko.S njim u paru Perkovic i bice to super a jos bolje Barisic a Perkovica na beka.Drugi bek Ristoski.

EJ
ejStef
22:39 17.05.2023.

Šutalo je još mlad, nedostaje mu malo brzine, ali je jedan od boljih stopera. Nije se još uvijek vratio na onu razinu od prije ozljede, no nije niti daleko... Nije on Guardiol, no trenutno je među najboljima što Hrvatska ima... Što se tiče Dinama, ako se igra visoki presing i kada se striktno čuva neki igrač, onda je Ristovski bolji, radi svoje brzine. To je dobro pokazao kada je čuvao Livaju i Miereza... U ozbiljnim utakmicama ne mogu zajedno igrati Perić i Šutalo, to je propusna obrana jer su oba igrača spora. Zato je prije i igrao Theophile, zato sada za tu ulogu isprobava Ristovskog... Veliki propust je nedovođenje onog Švicarskog Bosanca, jedan od najvećih ove uprave...

RU
Rubikon
18:15 17.05.2023.

Ma ovo je naručeni menađerski post svaka čast šutalu no on nema 18g nego je formirani igrač i ako ga uzme arsenal on ide na posudbu te 20 milja ni u ludilu 6-7 realno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije