Naslovnica Sport Nogomet

"Skandalozni Ronaldo": Je li Portugalac tražio zaleđe i kod Modrićeva gola?

Pregledavajući videa golova Reala, došli smo i do Modrićeva gola protiv Villarreala kod kojeg se možda i najjasnije vidi da Ronaldo diže desnu ruku u zrak
26. listopada 2016. u 17:07 1 komentara 2123 prikaza
Modrić i Ronaldo
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Proteklih dana Cristiano Ronaldo našao se u središtu pozornosti zbog proslave pobjedničkog gola koji je za Real postigao Alvaro Morata. Naime, pokušala se izmisliti afera, pojedinci su željeli uvjeriti ostale da je Ronaldo, ljutit što on nije zabio, od suca tražio da označi zaleđe njegovu suigraču. 

Cristiano Ronaldo Briljantne dosjetke Ronaldo se pohvalio novom jurilicom, sada mu se smije cijeli svijet. Evo zbog čega! Ronaldo NEOBIČNA REAKCIJA Ronalda su optužili da je tražio zaleđe kod pobjedničkog gola Reala, a evo što je zapravo radio!

Iako nas je ponekad egoistični Ronaldo naučio da je gotovo sve moguće, ovakav scenarij bio bi pretjeran i za igrača koji u finalu Lige prvaka više slavi svoj gol za 4:1 iz jedanaesterca, nego gol suigrača u sudačkoj nadoknadi koji ih je odveo u produžetke. No, bez obzira na to kakav ponekad zna biti, ova zadnja "afera" zaista nema nikakve osnove.

Čitajući malo forume navijača Reala, kao i strane medije, može se doći do logičkog objašnjenja. Portugalac, naime, golove svojih suigrača uvijek slavi tako što visoko u zrak podiže desnu ruku, a kada je situacija dvojbena, tada još pogleda i u stranu prema sucu da se uvjeri je li bilo zaleđe.

Pregledavajući videa golova Reala, došli smo i do Modrićeva gola protiv Villarreala kod kojeg se možda i najjasnije vidi da Ronaldo na taj način slavi golove. Jedina razlika je ta što je kod pogotka Morate još pogledao u stranu da se uvjeri je li riječ o zaleđu. Ako oni željni afera i dalje tvrde da je tražio zaleđe Morate, onda neka odgovore na pitanje: Zar je Ronaldo onda tražio i zaleđe nakon Modrićeva gola?

Pogledajte videa i uvjerite se da Ronaldo nije tražio zaleđe kod pogotka Morate. Uostalom, nakon postignutog gola, Portugalac je pohitao u zagrljaj suigračima...

 

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka