Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte video i usporedite

"Skandalozni Ronaldo": Je li Portugalac tražio zaleđe i kod Modrićeva gola?

Modrić i Ronaldo
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/5
26.10.2016.
u 17:07

Pregledavajući videa golova Reala, došli smo i do Modrićeva gola protiv Villarreala kod kojeg se možda i najjasnije vidi da Ronaldo diže desnu ruku u zrak

Proteklih dana Cristiano Ronaldo našao se u središtu pozornosti zbog proslave pobjedničkog gola koji je za Real postigao Alvaro Morata. Naime, pokušala se izmisliti afera, pojedinci su željeli uvjeriti ostale da je Ronaldo, ljutit što on nije zabio, od suca tražio da označi zaleđe njegovu suigraču. 

Iako nas je ponekad egoistični Ronaldo naučio da je gotovo sve moguće, ovakav scenarij bio bi pretjeran i za igrača koji u finalu Lige prvaka više slavi svoj gol za 4:1 iz jedanaesterca, nego gol suigrača u sudačkoj nadoknadi koji ih je odveo u produžetke. No, bez obzira na to kakav ponekad zna biti, ova zadnja "afera" zaista nema nikakve osnove.

Čitajući malo forume navijača Reala, kao i strane medije, može se doći do logičkog objašnjenja. Portugalac, naime, golove svojih suigrača uvijek slavi tako što visoko u zrak podiže desnu ruku, a kada je situacija dvojbena, tada još pogleda i u stranu prema sucu da se uvjeri je li bilo zaleđe.

Pregledavajući videa golova Reala, došli smo i do Modrićeva gola protiv Villarreala kod kojeg se možda i najjasnije vidi da Ronaldo na taj način slavi golove. Jedina razlika je ta što je kod pogotka Morate još pogledao u stranu da se uvjeri je li riječ o zaleđu. Ako oni željni afera i dalje tvrde da je tražio zaleđe Morate, onda neka odgovore na pitanje: Zar je Ronaldo onda tražio i zaleđe nakon Modrićeva gola?

Pogledajte videa i uvjerite se da Ronaldo nije tražio zaleđe kod pogotka Morate. Uostalom, nakon postignutog gola, Portugalac je pohitao u zagrljaj suigračima...

 

Komentara 1

DU
Deleted user
17:18 26.10.2016.

Haters gonna hate - players gonna play.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije