Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI PROTIVNIK

Skandal u Turskoj: Zvijezda Barcelone u avionu davila novinara

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
06.06.2017.
u 09:28

– Tko te pustio u zrakoplov? Jesi li ti bio s nama na Euru 2016.? Tko ti je naredio da pišeš o premijama? Tko ti je to rekao? – urlao je Turan

Novi problemi potresaju nogometnu reprezentaciju Turske, suparnika Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. Tamošnji mediji pišu da je zvijezda Barcelone Arda Turan nakon prijateljske utakmice s Makedonijom (0:0) u zrakoplovu davio novinara Bilala Meşea.

– Tko te pustio u zrakoplov? Jesi li ti bio s nama na Euru 2016.? Tko ti je naredio da pišeš o premijama? Tko ti je to rekao? Je*** ljude koji su ti dopustili da letiš s nama – izgovorio je Turan.

Turan je pokušao i udariti Meşea, ali su ga spriječili.

– Ja nisam kao ostali. Ako treba, prestat ću igrati nogomet, ali neću dopustiti da se priča o mojoj obitelji – rekao je Turan koji se nakon incidenta oglasio na Instagramu.

– Ne pišem ovo kako bih se branio nego kako bih informirao ljude. Rekao sam da nikad neću zaboraviti što se događalo na Euru 2016. I onda sam vidio jednog od onih koji je pisao te laži o meni i mojoj obitelji. To nazivaju novinarstvom. Jesam li učinio ispravnu stvar? Ne znam. Jesam li dobio odgovore na svoja pitanja? Ne!" napisao je.

Bilal Meşe (62) poznati je turski novinar koji je u tom poslu od 1973. Radi za novine Milliyet koje su u vlasništvu Yildirima Demirörena, predsjednika Turskog nogometnog saveza, a ima i svoju televizijsku emisiju.

Turska je na Euru 2016. bila s nama u skupini, ali nije uspjela proći dalje. Mediji su tada pisali da je Turan tražio dodatne premije. To je razbjesnilo izbornika Fatiha Terima koji ofenzivnog veznjaka i još neke važne igrače nije zvao na početak kvalifikacija za SP 2018.

Komentara 3

MB
Mercedes benz
10:12 06.06.2017.

novinari - šljam drištva

MK
mksdk
19:49 06.06.2017.

Članak nije prenio sve važne činjenice vezane uz događaj te je tako ostavio krivu poruku čitateljima. Zar jedan takav igrač ne zaslužuje barem toliko korektnosti od strane novinara da prenesu njegove riječi tako da svaki čitatelj može donjeti svoj informirani sud o događaju?

SO
Svebor Ognjen
10:07 06.06.2017.

To je onaj sto je nedavno veličao Aliju Izetbegovića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije