Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLJUČNI DVOBOJ

Udarac za Hrvatsku: Rakitić otpao za Island!

Ivan Rakitić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
05.06.2017.
u 11:04

Liječnici Barcelone, u dogovoru s liječnicima reprezentacije, odlučili su da Rakitić mora potpuno izliječiti upalu kako se ne bi ništa riskiralo

Vatreni su u ponedjeljak prijepodne krenuli na pripreme u Sv. Martinu na Muri, gdje će ostati do četvrtka, a u subotu lete na Island. U Reykjaviku će u nedjelju odigrati jednu od ključnih kvalifikacijskih utakmica za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

– Na treninzima ćemo učiniti sve kako bismo uspješno odradili tu utakmicu. Očekuje nas dobra podloga, ugodan ambijent. Tu nam je uvijek bilo dobro ozračje, a nadam se da će opet mnogi navijači doći na otvoreni trening – kaže izbornik Ante Čačić.

Na pripreme zbog akutne upale u području prepona, nakon naporne sezone i finala Kupa kralja, neće doći dokapetan Ivan Rakitić. Liječnici Barcelone, u dogovoru s liječnicima reprezentacije, odlučili su da Rakitić mora potpuno izliječiti upalu kako se ne bi ništa riskiralo.

U Sv. Martin na Muri tijekom ponedjeljka dolaze i finalisti Lige prvaka – Luka Modrić i Mateo Kovačić, koji su s Real Madridom obranili naslov, te Mario Mandžukić, strijelac jedinog pogotka za Juventus.

– Svi moramo biti ponosni na ono što su naši igrači napravili u Ligi prvaka, kako ove sezone tako i proteklih sezona. Osim toga, mnogi su osvojili i nacionalna prvenstva. U finalu Lige prvaka u Cardiffu vidjeli smo maestralnu prezentaciju Luke Modrića i fantastičan gol Marija Mandžukića koji će se pamtiti godinama. Hvala im na tome i moramo biti sretni, a to će im biti dodatni poticaj da sezonu završe i pobjedom u reprezentaciji.

Uoči odlaska na Island, Hrvatska je u Los Angelesu pobijedila Meksiko u prijateljskoj utakmici te se dodatno napunila samopouzdanjem.

– Unatoč skepticima, utakmica je poslužila svrsi. Imali smo šansu dati minutažu igračima koji manje sudjeluju u reprezentaciji, zajedno s Čopom, Kalinićem i Jedvajem koji se prilagodio ulozi desnog braniča koja ga čeka na Islandu – zaključio je Čačić.


 

Komentara 3

MU
muh
11:39 05.06.2017.

Kad Lukica sve napravi u Realu gdje je glavni nema zime.

KU
kupatilo
13:16 05.06.2017.

A nije to hendikep.Za barcu izra i sa pola noge ako treba ali ovoje vec biranje.Ljeto lova maldivi ma ko sljivi nas napaceni hrvatski narod.Stose neugleda na Čorluku.

MA
mause
18:39 05.06.2017.

eto super sad ce igrati ANTOLIC😂😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije