Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URUČILI MU GA KOLUMBIJCI

Skandalozan potez: Trener Šibenika dobio otkaz preko SMS-a

Trener NK Šibenika Krunoslav Rendulić i igrač Suad Sahiti najavili susret s Istrom
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
23.03.2021.
u 12:17

Razumijemo, rezultati možda i nisu bili zadovoljavajući, ali otkaz preko SMS-a je doista nije način kako se zahvaliti bilo kojem zaposleniku, a kamo li klupskoj legendi koja je prihvatila klub u teškim trenucima

Krunoslav Rendulić, 45-godišnji Vinkovčanin, nakon što je prije više od 20 godina igrao na Šubičevcu preuzeo je početkom sezone 2019./2020. naračnaste kako bi ih poveo do trnovitog puta u Prvu HNL, a onda i na put kroz nju u aktualnoj sezoni. 

Ipak, iako je trenutno na šestom mjestu ljestvice, Rendulić ne pamti pobjedu još od 10. veljače kada je svladao Istru s minimalnih 1:0. Nakon toga su bolji od njih bili i Gorica (1:0), Istra (2:0 u Kupu, 3:2 u prvenstvu) te Osijek (4:0) i Hajduk (1:0), a bodove su podijelili s Belupom i Lokomotivom (2:2 i 0:0). 

Bilo je to dovoljno da kolumbijski vlasnici zahvale na trudu treneru Renduliću. Nažalost nisu to učinili na baš pristojan način. Naime, otkaz je dobio preko SMS poruke, doznajemo. 

HNK Šibenik objavljuje da smo danas, u utorak, 23. ožujka, odlučili raskinuti suradnju sa dosadašnjim trenerom gospodinom Krunoslavom Rendulićem, koji je od 2019. godine bio trener našeg kluba.

Iskreno cijenimo njegovu profesionalnost i predanost prema svakom treningu, kao i vraćanje momčadi u prvu ligu i donošenje sjajnih pobjeda ove sezone. Želimo mu puno uspjeha u njegovoj trenerskoj karijeri kao i u privatnom životu.

Uskoro će biti objavljen i novi trener koji će preuzeti vođenje prve ekipe - napisali su na službenim stranicama.

Podsjetimo, nažalost, Rendulić nije prvi hrvatski trener kojemu se klub zahvalio na ovaj način. Naime,  Sergio Fernandez je prošle godine poslao mail zaposlenicima Istre i objavio da “Ivan Prelec neće nastaviti s nama i zahvalite mu se na suradnji”. Nije se udostojio niti ga pozvati i to mu osobno priopćiti. Fernandezu se Prelec zamjerio benignim izjavama da štošta ne štima u radu s prvom momčadi i odnosima unutar sportske direkcije, da nema komunikacije i da to nije dobro za klub.

Komentara 2

RE
rene
12:44 23.03.2021.

uobičajeno kod nas ... od svih klubova u borbi za opstanak Šibenik je igrao najbolje, ali liga je dosta ravnopravna i nijedan klub nema lagan posao ... ako su oni mislili da Šibenik mora sve pobijediti, prevarili su se ... sad im se može dogoditi sudbina Intera, smjenili dobrog trenera, pa na kraju ispali iz lige ...dok novi trener upozna igrače mogu se dogoditi još 2-3 poraza i eto 5 klubova u par bodova i teška borba ... dosad su imali 6 bodova prednosti i malu psihološku prednost, ako se to istopi u par kola eto vraga ...

DU
Deleted user
18:17 23.03.2021.

Nije bas uibicajen nacin, ali privatni klub je to, vlasnik bira suradnike i iste postavlja i smjenjuje. Mislim da malo i novinari napuhuju sa naslovom, sumnjam da nisu imali neki "target" kad su zapoceli proljetnu sezonu, nisi ostvario planirano, dovidjenja. Surobo , ali tako je to u kapitalizmu, nema emocija, samo rezultati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije