Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NEZAVIDNOJ POZICIJI

Sjena nad trenerom koji je ispisao povijest: Poraz od Sarajeva koban za Rendulića?

Mostar: Drugo pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka, HSK Zrinjski Mostar - SK Slovan Bratislava
Foto: Denis Kapetanovic
1/3
17.09.2023.
u 09:55

"Nisam zadovoljan rezultatom, utakmica je bila čvrsta. Nekako mi se čini da je utakmica trebala završiti neriješeno, ali sve je vuklo ka ovom raspletu utakmice. Idemo sad utakmicu po utakmicu", rekao je Krunoslav Rendulić koji za sada nije imao puno uspjeha u nastojanjima obrane naslova prvaka Bosne i Hercegovine

Zrinjski je u 7. kolu prve lige Bosne i Hercegovine izgubio od Sarajeva. Pobjedom je pobjednička momčad s 13 osvojenih bodova u šest utakmica preuzela vodstvo u ukupnom poretku, dok je Zrinjski na devetom mjestu, vrlo daleko od obrane svog naslova. Ipak, zbog europskih utakmica odigrali su tek četiri domaće, stoga još imaju priliku za popravak rezultata.

Strijelac jedinog i odlučujućeg pogotka bio je Renan Oliveira u 90. minuti. Zlomislić je napravio prekršaj na Penarandi u kaznenom prostoru, a sudac Luka Biblija je vrlo brzo pokazao na bijelu točku sa sarajevsku momčad. 

GALERIJA Dinamo sjajan protiv Slavena: Plavi osvojili važna tri boda

Mostar: Drugo pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka, HSK Zrinjski Mostar - SK Slovan Bratislava
1/18

U Bosni i Hercegovini već se priča o mogućem odlasku hrvatskog trenera Zrinjskog, Krunoslava Rendulića. Poraz u ovoj važnoj utakmici mogao bi dodatno dati na snazi takvim razglabanjima. Iz kluba ni u kojem trenutku se nisu osvrnuli na takva nagađanja, a ne treba zaboraviti da je Rendulić od Zrinjskog napravio prvi klub iz BiH koji igra u Europi.

Upravo je prva europska utakmica pred aktualnim prvacima BiH. U četvrtak će igrati prvu utakmicu grupne faze Konferencijske lige protiv AZ Alkmaara. 

VEZANI ČLANCI:

"Nisam zadovoljan rezultatom, utakmica je bila čvrsta. Nekako mi se čini da je utakmica trebala završiti neriješeno, ali sve je vuklo ka ovom raspletu utakmice. Idemo sad utakmicu po utakmicu, prva sljedeća uvijek je najbitnija", rekao je Rendulić nakon utakmice protiv Sarajeva.

VIDEO Hrvatski navijači i u dalekom Erevanu, pogledajte kako se zagrijavaju za utakmicu

Komentara 1

DU
Deleted user
11:51 17.09.2023.

HŠK Zrinjski u Mostar dovodi najveće europske momčadi! Nisu nas osramotili ni u kvalifikacijama za Ligu prvaka(nadigrali su Slaven u obje utakmice) ni u srazu s Linzom za Europsku ligu. Ne može Bilbija sam,zašto Kabiri ne odriješi vreći i kupi svjetsku klasu napadača? Za Aluminij Mostar i M.T. Abraham Group nema nepriuštivog. Najlakše je otjerat Rendulića.Ekipa igra dobro,jednostavno ih "neće" gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije