Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijala za Hrvatsku

Sjećate li se Sammirove bivše djevojke Yasmin? Evo kako danas izgleda...

Yasmin Chemin
Foto: Instagram
1/11
25.04.2017.
u 17:13

Danas je ta Brazilka supruga MMA borca Eryka Andersa, a počela se i profesionalno baviti fitnesom.

Bivša Sammirova dugogodišnja djevojka, Yasmin Chemin, s kojom ima i šestogodišnjeg sina Nou, nakon njihova prekida okrenula je novu stranicu u svom životu.

Danas je ta Brazilka supruga MMA borca Eryka Andersa, a počela se i profesionalno baviti fitnesom. Debitirat će u tom sportu na natjecanju u Houstonu.

O svom napretku korisnike redovito obavještava putem društvenih mreža, a kako danas izgleda djevojka koja je prije isticala da navija za Hrvatsku, pogledajte u foto galeriji. 

>>Sammir: Izlasci mi više ne padaju na pamet. Nisam postao svećenik, ali...

>>Sammir otkrio da nije spreman pa poslao nevjerojatnu poruku treneru Petevu!

 

_______________________________________________________ _______________________________________________________ 🦋 All the hard work is paying off. It is not for a trophy, medal, recognition. It is for the challenge of becoming the best version of myself. You should try doing that for you too! You are WORTHY! There's no better feeling than feeling comfortable in our own skin. To compete I still have a lot to cut. But this is exactly the physique that I like. And right after competing that's where I am going back to! 🦋_______________________________________________________ _______________________________________________________ | Photoshoot by 📷 @ohrangutang | | MUH 💄@cristinapilo | _______________________________________________________ _______________________________________________________

Objavu dijeli ♛ Yasmin C. Anders (@yasmin.anders)

 

 

 

🔴⚪️ Bravo decki! Svaka cast 🔴⚪️ Hrvatska u ❤️ #zauvijek #hravatska #france2016 #EURO2016

Objavu dijeli ♛ Yasmin C. Anders (@yasmin.anders)

Ključne riječi

Komentara 2

BO
bozzika
09:12 26.04.2017.

kako kome meni nije nikakva,osim toga naj običnija sponzoruša,prvo nogometaš sada MMA borac,pljuc

ZG
zg223
14:27 26.04.2017.

ispod bilo kakvog prosjeka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije