Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE MU...

Sjajni Mandžukić za pola sata zabio i dva puta asistirao!

Mandžukić
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
21.02.2015.
u 21:55

Mandžukiću je to bio 12. pogodak u prvenstvu...

Mario Mandžukić zabio je pogodak i upisao dvije asistencije za Atletico Madrid u susretu 24. kola španjolskog prvenstva protiv Almerije.

Hrvatski napadač strijelac je bio u 13. minuti iz jedanaesterca. Gostujući vratar Julian se bacio u jednu, a Mandžo poslao loptu u drugu stranu. Bio mu je to 12. pogodak u prvenstvu.

Mandžukić je nakon toga u 20. minuti asistirao Griezmannu za 2:0. U 29. je već bilo 3:0, a glavni akteri su bili isti - Mandžo asistent, a Griezmann strijelac.

Naš reprezentativac je igrao do 59. minute kada je svoje mjesto ustupio Fernandu Torresu.

Atletico je ovom pobjedom stigao na tri boda zaostatka za drugoplasiranom Barcelonom koja ih ima 56. Vodeći Real skupio je 57 bodova uz utakmicu manje.

City razbio Newcastle

Manchester City je posljednjoj subotnjoj utakmici 26. kola engleskog prvenstva svladao Newcastle s 5:0.

Sjajnu utakmicu odigrao je Edin Džeko koji je zabio gol, upisao asistenciju i izborio jedanaesterac. Dva pogotka je zabio Silva, a jednog Nasri i Aguero.

>> Pogledajte kako je Jelavić iz voleja zabio Kranjčarevom QPR-u

Komentara 3

MA
Maxi73
00:54 22.02.2015.

Super Mario✌

SV
sven222
22:47 22.02.2015.

Mandžo je dobar ali ove priče novinar može prodati samo netkom tko ne može gledati te utakmice...prvo gol je dao iz penala a asistencija nije ako škočiš i nekontrolirano loptu udariš glavo i tvoj igrač to pokupi i poslije toga ide od gola i vara igrača,puca i daje gol...ako se i malo razumiješ u nogomet znaš da je to taj igrač sam sve izborio...ali još jednom pohvale Mandži a novinari ne trebaju nam uveličavati i dizati u nebesa samo zato što je naš igrač jer postaje degutantno !!!!!!!!!

DU
Deleted user
10:10 22.02.2015.

Kad ostali zabiju tri onda i on jedan, ali njegov je najvrijedniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije