Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSMI GOL SEZONE

Pogledajte kako je Jelavić iz voleja zabio Kranjčarevom QPR-u

Nikica Jelavić
Foto: Lynne Cameron/Press Association/PIXSELL
21.02.2015.
u 17:26

Bivši hrvatski reprezentativac bio je strijelac za Hull u 26. kolu protiv Queens Park Rangersa.

Nikica Jelavić upisao je svoj osmi gol u engleskom prvenstvu ove sezone. Bivši hrvatski reprezentativac bio je strijelac za Hull u 26. kolu protiv Queens Park Rangersa (2:1)

Jelavić se u strijelce upisao u 16. minuti kada je lijepo pogodio iz voleja. Izjednačio je Austin u 39., a treba reći da je QPR igrao s igračem manje od 32. minute nakon što je Barton udario protivnika. Hull je igrača više iskoristio tek pred kraj susreta, u 89. minuti je N'Doye pogodio za tri boda. U momčadi QPR-a svih 90 minuta je odradio Niko Kranjčar.

Bartonov je primjer slijedio i Nemanja Matić koji je isključen u remiju Chelseaja i Burnleyja (1:1). Chelsea je poveo pogotkom Ivanovića. Srbinu je ovo bio četvrti gol u posljednjih šest utakmica za Chelsea, a ove je godine ima brojke kojih se nijedan napadač ne bi posramio - dva gola i tri asistencije. No, nakon isključenja Matića promijenilo se i stanje na terenu, a Burnley šokantno u 81. minuti izjednačuje.

Još je gore prošao drugi favorit. Manchester United je poražen od Swanseaja 2:1.

Najbolje je to iskoristio Arsenal koji je pobjedom protiv Crystal Palacea (2:1) na ljestvici preskočio United i završio na trećoj poziciji. ‘Topnici’ su poveli šestim pogotkom Santija Cazorle s bijele točke, a pred kraj je prvog poluvremena vodstvo povećao Giroud.

>> Od sada pa do kraja sezone možemo očekivati boljeg Lovrena

>> Ocjene igrača pogledajte na Goal.com

Komentara 2

GA
gazda
21:47 21.02.2015.

bravo nikica

BI
billynik
22:12 21.02.2015.

Što su novinari zaboravili Kranjčara ili tata više ne plaća?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije