Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super mario zabija

Sjajni Mandžo se vraća u formu, pogledajte gol za pobjedu Juventusa!

Mandžukić
Foto: Reuters
1/2
06.11.2016.
u 16:56

Trener Juvea Allegri još je jednom priliku od prve minute dao Mariju Mandžukiću, a hrvatski reprezentativac to mu je vratio na najbolji mogući način.

Nakon remija protiv Lyona u Ligi prvaka, Juventus se okrenuo talijanskom prvenstvu u kojem u gostima igrao protiv Chieva u sklopu 12. kola Serie A i pobijedio s 2:1.

Trener Juvea Massimiliano Allegri još je jednom priliku od prve minute dao Mariju Mandžukiću, a hrvatski reprezentativac to mu je vratio na najbolji mogući način. U 53. minuti Mandžo je zabio za vodstvo gostiju i tako potvrdio povratak u formu. Dugo je bio u golgeterskoj krizi, a onda je eksplodirao u reprezentaciji. Prvo je zabio tri gola Kosovu i jedan Finskoj, što mu je vratilo samopouzdanje, pa je sada počeo zabijati i klub. Nedavno je zabio u pobjedi protiv Sampdorije, a sada, eto, i Chievu.

Juve, međutim, nije dugo bio u vodstvu, Pellissier je iz jedanaesterca izjednačio već u 66. minuti, ali je u 75. Pjanić vratio goste u vodstvo i donio im tri boda.

Genoa Ivana Jurića kod kuće je remizirala protiv Udinesea (1:1), dok je Milan u gostima pobijedio Palermo s 2:1. Atalanta se u gostima lako obračunala sa Sassuolom i pobijedila 3:0, dok je ranije Empoli s 4:0 slavio u Pescari.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 2

Avatar Abcda
Abcda
20:31 06.11.2016.

Gledao sam, Mandzo je odigrao fantasticno ; u napadu, u vezi, u obrani. Bilo ga je svugdje. Trener je konacno shvatio da od njega ne treba praviti ono sto se zove "target man", nogometni "sidrun" iz waterpola. I Perisic je zabio u 84 minuti prvi gol, Crotone je parkirao autobus. U sudackoj nadoknadi, Icardi je zabio jos dva ... Bravo koka !

MT
mladen.turcic
08:58 09.11.2016.

ajmo mandzo pokazi im tko je king

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije