Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična forma

Sjajni Bogdanović vodio Indianu do pete pobjede zaredom

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
25.11.2017.
u 10:37

Aktualni NBA prvaci su sinoć sa čak 143-94 kod kuće svladali Chicago Bullse iako su igrali bez Kevina Duranta i Draymonda Greena.

Bojan Bogdanović je sinoć odigrao još jednu dobru utakmicu u kojoj su njegovi Indiana Pacersi sa 107-104 pobijedili Toronto Raptorse.

Hrvatski reprezentativac je u 38 minuta igre bio drugi strijelac momčadi sa 19 koševa (šut 8/16, trice 1/5) te jednim skokom. Najbolji kod Pacersa bio je Victor Oladipo koji je utakmicu završio sa 21 pogotkom, a Lance Stephenson je zabio 18, od čega 13 u zadnjih pet minuta. 

Ovo je za Indianu peta uzastopna pobjeda. 

Indiana, kojoj je ovo peta uzastopna pobjeda, nadigrala je Raptorse sa 31-20 u trećoj četvrtini za vodstvo od jednog koša nakon čega Stephenson preuzima odgovornost za dalje. On je pogodio šest koševa iz sedam pokušaja, uključujući par trica zahvaljujući čemu je Indiana dolazi u najveće vodstvo na utakmici.

Kyle Lowry je predvodio Toronto sa 24 pogotka.

Dva dana nakon što je prekinut pobjednički niz Boston Celticsa ta se momčad opet vratila na pobjednički put. Sinoć je sa 118-103 slavila protiv Orlando Magica. 

Orlando je zaostajao 14 koševa na kraju prve četvrtine, 26 na poluvremenu i 30 na početku zadnje četvrtine. 

Boston je do pobjede prevodio Kyrie Irving sa 30 pogodaka, a Terry Rozier je dodao 23. Kod Orlanda najbolji je bio Jonathan Simmons sa 14 pogodaka, Elfried Payton i Marreese Speights su ubacili po 12 svaki. Mario Hezonja je odigrao 12 minuta i zabio dva koša (šut 1/2) uz jedan skok i jednu asistenciju.

Cleveland Cavaliers su upisali sedmu uzastopnu pobjedu, sa 100-99 su bili bolji od Charlotte Hornetsa, a LeBron James je došao do svog 57. triple-doublea u karijeri sa 27 pogodaka, 16 skokova i 13 asistencija.

Bojan Bogdanović
1/6

J.R. Smith je pogodio slobodno bacanje kojim je Cleveland došao do izjednačenja 48 sekundi prije kraja. Smith je utakmicu završio sa 16 koševa, a Kevin Love 11 uz 13 skokova za Cleveland. Ante Žižić nije ulazio u igru za Cleveland. 

Dwight Howard je predvodio Charlotte sa 20 koševa i 13 skokova.

Phoenix Suns Dragana Bendera su poraženi kod kuće, bolji su od njih sa 115-91 bili New Orleans Pelicans.

Pelicans su na poluvremenu vodili sa čak 30 koševa, a Sunse su ograničili na 39 posto šuta iz igre tako da je najbolji strijelac domaće momčadi Devin Booker zabio svega 13 koševa. 

New Orleans je zadržao prednost s poluvremena cijelu treću četvrtinu na kraju koje vodi sa 94-62.

Anthony Davis i DeMarcus Cousins su bili najveći problem za obranu Phoenixa. Davis je zabio 23 koša, a Cousins 19 uz deset skokova, šest asistencija i dvije ukradene lopte. 

Dragan Bender je odigrao 16 minuta za Phoenix i zabio dva koša (šut 1/3) uz dva skoka. 

Aktualni NBA prvaci su sinoć sa čak 143-94 kod kuće svladali Chicago Bullse iako su igrali bez Kevina Duranta i Draymonda Greena. 

Chicago je imao prednost od tri koša na kraju prve četvrtine, no onda su Warriorsi nadigrali Bullse sa  47 koševa u sljedeće dvije četvrtine. 

Stephen Curry je bio najučinkovitiji igrač utakmice sa 33 pogotka, od čega je 26 zabio u drugoj četvrtini. Klay Thompson je dodao 29 koševa od čega je pet trica. 

Komentara 1

DU
Deleted user
14:48 25.11.2017.

Kad jigra za novac onda je sjajni a kada igra za Hrvatsku onda je ocajan. Jucer protiv Nizozemske je bio nevidljiv!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije